2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 9 پست

سلام من این ماه اقدام بودم امپول اچ سی جی و قرص اینا هم خورده بودم. امروز موعدم بود که صبح بعد از رابطه ازم کلی لخته سیاه اومد. و یکم خون آبه. تا الانم دیگه خونی نیمده نوارم سفیده. به نظرتون دلیلش چیه؟ همیشه موقع پریود از درد می مردم و سه تا ژلوفن میخوردم اما الان هیچی درد ندارم و جالبه خون هم نمیاد. کمردرد خفیف هم دو هفته هست دارم.اگر فردا هم ازم خون نیاد دلیلش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه باردار نباشی از عوارض داروهاست ک خوردی وامپول

منم چند دوره ک ااستفاده میکردم اینجوری میشدم تقریبا....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
اگه باردار نباشی از عوارض داروهاست ک خوردی وامپول منم چند دوره ک ااستفاده میکردم اینجوری میشدم تقری ...

باردار شدی شما با این داروها؟ من که دیگه نمیخورم. میترسم مریضی بگیرم به جای باردارشدن

باردار شدی شما با این داروها؟ من که دیگه نمیخورم. میترسم مریضی بگیرم به جای باردارشدن

من ۳ دوره استفاده کردم نشد 

لاپاراسکوپی هیستروسکپی وکورتاژ تشخیصی باهم انجام دادم ازقبل میدونستم یه لوله ام بسته است ... که باعمل هم باز نشددیگه دکتر نرفتم 

دوماه بعد عمل سیاهدونه وعسل  خودمو همسرم خوردیم خرما فراوان ...‌

ماه سوم باز خوردیم ولی نه هرروز دکتر رفتم باز دارو داد اونماه هم برخلاف همیشه استرسم کمتر بود وبهش فکر نمیکردم که خدا برام معجزه کرد...

اگه ازمایشاتتون سالمه دوسه ماه استراحت بده گیاهی مصرف کنین و استرست رو کم کن 

استرس ۴۵ درصد شانس باروری رو کم میکنه

انشالله ک جواب بگیری ...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
من ۳ دوره استفاده کردم نشد  لاپاراسکوپی هیستروسکپی وکورتاژ تشخیصی باهم انجام دادم ازقبل میدونس ...

من زیاد استرس نداشتم. فوقش ادم ماه بعد میشه خب. من تازه اولین اقداممه.خخخ. ولی خب الان برام عجیبه که جریان این خونریزی خیلی سبک چیه. پریوده یانه . اینو نمیدونم

منم همیشه هفت روزه بودم و نسبتا شدید 

هنگام مصرف اون داروها ۳-۴روزه شده بودم و خیلی کم