2777
2789

نازلی😂 عاشق خودمم

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهار ، تابان ، یلدا ، مروارید ، پانیذ ( یعنی شیرین تر از عسل ، قند مکرر) ، آنیتا ، پرتو ، دردانه (دانه‌ی مروارید) ، هلن یا هلنا ، آرشیدا (فکر کنم یعنی خورشید آریایی ، یا بانوی آریایی درخشان) ، باران ، ستیا ، رز ، جانان ، گندم ، نلی ، سپینود (برفی که در بهشت میبارد ، در زبان زرتشتیان یعنی سفیدبخت) ، بهاران ، مهرانا ، پریچهر (چهره‌ی مثل پری) ، شیده ، ترانه ، هنا ، ترمه ، آسمان ، تمنا ، هاله ، نهال ، سایه ، آناهیتا (الهه‌ی باران و آب‌ها) ، ملودی ، نیلفام ، سونیا ، مارال (یعنی آهو) ، درزاد ، غنچه ، مهفام ، صدف ، آوا ، درنا ، رها ، گیسو ، مهتا ، خورشید ، هدیه ، نیکداد ، مهرسا یا مهرسانا (یعنی مثل خورشید) ، شبنم ، مَهرو ، گلبرگ ، شادی ، ترانه ، نگار ، مهتاب ، ستاره ، لیانا (یعنی بانوی روشنایی و زیبایی) ، ترنم ، نبات ، نسیم ، درسا (مثل مروارید) ، لونا (یعنی الهه ی ماه)

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده