2777
2789
عنوان

معدل دانشگاه

290 بازدید | 10 پست

بچه ها در دوره کارشناسی معدل دانشجوی متوسط چقدر هست؟در ضمن من مطلب درسی رو خیلی زود فراموش می کنم چه پیشنهادی دارید؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۶-۱۷

هرروز اون مطالبو تکرار کن تا بره تو حافظه بلند مدتت

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
بستگی به رشته داره و دانشگاه

رشته تاریخ دانشگاه روزانه

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
بستگی به رشته داره ولی مهندسیا بالای ۱۶باشه یعنی طرف خیلی کارش درسته

من تاریخ دانشگاه روزانه ام

من تاریخ دانشگاه روزانه ام

از نظر من بالای ۱۷باید باشه که بتونی کار پیدا کنی

رشتتم خیلی خوبه قبول شدنتو تبریک میگم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

از نظر من بالای ۱۷باید باشه که بتونی کار پیدا کنی رشتتم خیلی خوبه قبول شدنتو تبریک میگم

ممنون دوست عزیز