2777
2789
عنوان

بورس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
شما با ۱۰۰ هزار تومن هم میتونی وارد بازار بورس بشی محدودیت نداره البته هر چی سهام بیشتر سود بیشتر ک ...

نوشهر

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قمار نیست نتیجه بالا پایین شدن سهامه حداقل از این نظام کثیف بانکی رباخور بهتره

دقیقا اختیار بالا و پایین بردن سهام دست خودشونه و یه عده رو گزاشتن که به مردم جهت بدن و پولشونو از دستشون دربیارن..اصلا اقتصادی نیست و کاملا دست خودشونه کی بالا ببرن و کی پایین بیارن . بدین وسیله پول مردم رو از دستشون دبیارن بره تو جیب خود اقایون!!

این هم یه راه برای حبران کسری بودجه است..همچینم تبلیغ کردن و شایعه بین مردم انداختن که به ظرف میگه میخواد این کارو بکنه باور نمیکنه و با میل خودش و با اصرار پولشو میده اقایون بخورن!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
گفتم اگه شیراز هسی دوره های آموزشی رایگان داره که میتونی شرکت کنی و بعد تصمیم بگیری

خیلی ممنون متاسفانه نیستم،

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
اطلاع دقیقی در این مورد ندارید

همسر من 10 ساله تو بورس هست ... و  سهام دار بزرگی هست... درسته هیچ وقت زیاد ضرر نکردیم ولی از پشت پرده کثیف اینکار خبر دارم که یک نفر رو میزارن سمینار میزاره و 100تا دلیل میاره که فلان سهام خوبه همه میرن میخرن وقتی تقاضا به اندازه دلخواهشون رسید پایین میارن و نصف پول مردم رو بهشون پس میدن!! اتفاقا من خیلی دقیق درگیر شدم..اونم نه الان سالهاست

شما آزمون بورس رو دادین؟

همسر من 10 ساله سهام دار بورس هست... ..بله دورهه هاش رو دیده و اینا که دوره میزارن دوستای قدیمیش هستن خیلی ها!!

باز خودتون میدونید!!

ولی به نظر من عین کازینو هست..10نفر میبازن یک نفر میبره... درکل یه مقدار پول هنگفت تز دست مردم درمیاد!

اگه ۱۰ سال توی این کار بودید الان طرز فکرتون اینجوری نبود...

شما اگر دوست دارید پولتون رو بزارید تو بورس..من تجربه خودم رو میگم شاید شما تجربتون متفاوت باشه!!

اتفاقا من کسایی رو میشناسم که پ.ل شماها میلیاردر شدن! بدون اینکه یک قرون پول درگیر تو بورس داشته باشن!! ایشالله شما سود میکنید!! ولی به نظر من مردم دارن گول میخورن ..!