2777
2789
عنوان

شب عقدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11361 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان😂😂😂😂مرسي،با اينكه خييييلي تيكه انداختيد و مسخره كردين ولي خيلي خنديدم و ساد شدم حالمم خوب ...

والله ما هم از افسردگی  در اومدیم با جواب‌های ملت،شما که جای خود دارید😂😂😂

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
دوستان😂😂😂😂مرسي،با اينكه خييييلي تيكه انداختيد و مسخره كردين ولي خيلي خنديدم و ساد شدم حالمم خوب ...

میشه اینو معنی کنی:اينكه فرتي لب بگيره سايد بي نفاوت و احساسش كنه

امیدوارم ی شوهر گیرت بیاد شب عقد پشتش رو بکنه بهت بخوابه😝😝😝

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

اره بابا بايد برلش زحمت بكشه من تا ي سال شوهرم نزديكم ميشد با لگد ميزدم تو تخماش 

حداقل دليل تركوندن رو بگين😒
اره بابا بايد برلش زحمت بكشه من تا ي سال شوهرم نزديكم ميشد با لگد ميزدم تو تخماش 

مطمئنی بعدش بازم تونست بهت نزدیک بشه😂😂

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

شب چندم میخاسی بوس بدی🤔اسگلمون کردی بنظرم کلا رابطه نداشته باش اینجوری شوهرت همیشه گرم میمونه فقط ممکنه گندش از جای دیگه دربیاد

میشه اینو معنی کنی: اينكه فرتي لب بگيره سايد بي نفاوت و احساسش كنه

اینکه فوری لب بمیره شاید بی احساسش کنه 😐😐😐😐😂😂😂😂😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
اره بعدش خيالم راحت شد خواجه شده بهش پا دادم😂

همون😂😂