2777
2789
عنوان

شب عقدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11361 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای یکم بشکافی موضوعو

تا همینجام که گف بنظرم شکافته شد خودش🙄

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
اگه مرد ل.ب و ببوسه چي؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچی دیگه حامله شدی رفت

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
نههههه به شوهرت میگفتی من ازدواج کردم این کثافت  کاریارو نکنم😂😂😂

😂😂😂😂

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
استارتر مرده  بريزيد سرش 😛😛

مرد و زن نداره،مهم اینه که حتما مشکل فهمی داره که اومده پرسیده.ماهم داریم راهنمایی میکنیم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

دوستان😂😂😂😂مرسي،با اينكه خييييلي تيكه انداختيد و مسخره كردين ولي خيلي خنديدم و ساد شدم حالمم خوب شد اخه افسرده شده بودم

بخدا دخترم

امادگي ازدواجم داشتم 

ميدونمم كار بدي نيس،حرفم اين بود ك با همون شب اول بودنش باعث زدگي و دوري و سردي نشه،بلهره ميگن مرد بايد برا بديت اوردنت تلاش كنه،اينكه فرتي لب بگيره سايد بي نفاوت و احساسش كنه

مرسي از كسايي ك ورودو تبربك گفتن

و سركارم نيستيد

زينب ژووونم نيسم

دوستان😂😂😂😂مرسي،با اينكه خييييلي تيكه انداختيد و مسخره كردين ولي خيلي خنديدم و ساد شدم حالمم خوب ...

بدست آوردن قبلِ عقد، حالا که به دستت آورده🤣🤣🤣

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
دوستان😂😂😂😂مرسي،با اينكه خييييلي تيكه انداختيد و مسخره كردين ولي خيلي خنديدم و ساد شدم حالمم خوب ...

چه زود شاد شدی تو 😃

سوال دیگه ای هست بگو 😂😂

I would love to be kind to me, i saw with all kindness