2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خيلي بده

158 بازدید | 7 پست

من اين سر دنيا مامانم ايران با يه باباي افسرده بدبين و وسواسي و سنگدل داره زندگي ميكنه ك يكم تايم غذاش دير شه سرش داد ميزنه از خونه بيرون نميره هيچ كاري انجام نميده كينه اييه..همه كاراشو مامانم انجام ميده..با خواهرم حرف زدم گفت ديروز يكم تايم غذاش دير شده سرش داد كشيده از اونور همه خريدا ك با مامانمه چيز سنگين بلند كرده كمر درد گرفته پاهاشم ك بيشتر وقتا درد ميكنه ..مامانم گير همچين مردي افتاده خواهرم گفت بهش زنگ زده داشته گريه ميكرده..ميترسم سر مامانم بلايي بياره نميدونم الان چيكار كنم حالم خيلي بده بايد بره دكتر اعصاب بابام روز ب روز حالش بدتر ميشه كسي هم نيس ك ببردش از اونور نت مامانم قطعه نميتونم باهاش تماس بگيرم  نميدونم ميتونين حالمو توصيف كنين يا نه..بخدا ديگع ارزو مرگه بابامو دارم ك انقد داره مامانمو اذيت ميكنه..منم تازه ازدواج كردم و اومدم خارج از كشور همش ميگم اي كاش الان پيش مامانم بودم حداقل خريدارو براش انجام ميدادم..بابام فك ميكنع مامانم رباطشه يذره احساسم تو وجودش نيس ظهرا سر ي ساعت مشخص ناهار ميخوره ي ساعت ديگه چاي ي ساعت ديگه هم شام همش هم مامانم بايد بزاره جلوش اون دست ب سينه فقط ميشينه  بخدا ديگع متنفر شدم ازش 

چه قدر بدددد😢

خيليييي مامانم ي ادم فوق العاده مهربونه انقد ب ب بابام محبت كرده ولي دريغ از يه محبت از طرف اون . از وقتي هم ك رحم و تخمدانشو عمل كرده ديگه بدتر شده باهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرمنم اینطوری بود ولی رفت بستری شد و تحت نظر بود الان خیلی عالیه.بدون مادرشوهرم هیچی نمیخوره.خیلی خوب شده.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
پدرشوهرمنم اینطوری بود ولی رفت بستری شد و تحت نظر بود الان خیلی عالیه.بدون مادرشوهرم هیچی نمیخوره.خی ...

جدي..اخه چطوري ببرنش بستريش كنن..مثلا خواهرم گفت اون روزا ك اغتشاش بوده بابام تا صبح بيدار بوده فكر كزده ك اره الان ميان ميگيرنش ميبرنش زندان ميكشنش 

چطوري بود دقيقا پدرشوهرتون

خیلی بداخلاق بود و گیر میداد به همه چی.همیشه عصبانی بود.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃