2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست

سال پیش خانواده خودم و شوهرم و دعوت کردم انواع دسر و شیرینی رو هم درست کردم خیلی خسته شدم ولی همه چی عالی بود 

امسال دیگه سنگینم نمی تونم می رم خونه ابجیم تولد گل دخترشه

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
من خونه خودم تولدمه

پیشاپیش تولدت مبارک.تولدپسرمنم شب یلداست

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من امسال یلدا خوشحالم چون شنبه هست یعنی شبی که فرداش یکشنبه س...و یه سری ادم مزاحم نمیریزن روو سرمون اگه اخر هفته بود خیلی بد میشد....امسال فقط خودمونیم و خانواده نامزدم دور هم حالا یا خونه اونا یا خونه ما‌..و قصد دارم یه سری چیزا تدارک ببینم☺

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
بعد عروسا همینطور نشستن بخدا چند روز پیش مامانم مهمونی زنونه بزرگ داشت مردم از خستگی اون دو تا عروس ...

آره واقعا.به خدا آدم میمونه از رفتارشون.من نمیدونم اینا طرف خانواده خودشونم ک میرن همینطورین!!

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...
بخدا میخورنش

خیلی زشته کارشون

خاستم بگم ب برادرا بگید بهشون بگن گفتم باچیزی ک گفتید ممکنه برادراتونم بخورن!!!!

چ عروسایی... همیشه اینجا میگن خاهرشوهر فلان و بیسار

ولی خداییش عروس بد هم داریم...

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.