2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰ تا بخوام بخرم خرمالو گرون میوفته 😅😅😅کسای دیگه در حد دونه ای ۵۰۰ تومن خرج کردن به زور

۴۰ تا بچن؟!لفت بدین از اون کلاس😁

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
۴۰ تا بخوام بخرم خرمالو گرون میوفته 😅😅😅کسای دیگه در حد دونه ای ۵۰۰ تومن خرج کردن به زور

دوره ی  ما  از  این  مسخره بازی ها  نبود 😂😂 . عجب  خرجی میزارن دست  خانواده ها.  خیار  هم  کیلویی  7  تومن هست.  همون  یک  کیلو خرما  خشک بخر  .  17  تومت 

من براپسرم ژله چن رنگ درست کردم تویه کاسه خوشگل بعد ژله آخروباشیروپودرژله آلورا سفیددرست کردم روش باپودرکاکائوحرف وکلمه  مدنظرونوشتم 

یعنی معلمشون یه همچین چیزی خواسته بود

خیلی قشنگ شد

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

نفری یه دونه خاکشیر 😂😂 

روی اقتصاد مقاومتی رو کم کن😂

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

سمت ما کیلو پنج تومنه توهر کیلو نهایت ده تا هست اندازه هاشو برداری کلا میشه بیست تومن