2777
2789
من مصرف کردم اشتها نداد ولی باعث جذب غذا شد 

چاقت کرد یعنی؟ یدفعه وزنت برنگشت؟

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راسیپ شوهر من مصرف کرد خیلی خوب بود.به دلایل دیگه اشتهاش کم شد.گفتن 2 ماه پشت سر هم باید مصرف بشه .

چاق شد؟ دوباره لاغر نشد؟ یعنی یه ماه مصرف کرد؟ باید ۲ ماه مصرف میکرده؟ میشه ه چی لازمه یکی بام مهمه، ممنون ازت مهربونم💝

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

۵۰  

با این مبلغ فکرنکنم بشه بخریش

چون پک هاش از 20تا 100روزه ست

به خاطر تثبیت وزن بهتره پک 100روزه بگیری که اونم فکر میکنم حدود بین 250تا 400میشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
آره چاق کرد ی دوسه کیلویی ن برنگشت 

چه خوب، شما چند وقت مصرف کردی؟ 

قیمتش چقد بود؟

ما از 9 تومن خریدیم تا 12 یک ماه پیش الان نمی دونم.ولی خیلی ازش تعریف میکنن.شوهرم بی خوابی هم داشت که الان خوب شده.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹