2777
2789
عنوان

رقص

219 بازدید | 14 پست

سلام وقت بخیر

بچه ها کسی کانال رقص داره؟من اردیبهشت عروسیمه هیچ ایده واسه رقص تکی و دوتاییمون ندارم😔ایده های کوچیک اگه دارین بگین اگه همه رو جمع کنم یه رقص خاص درمیاد

اگه اهنگ تانگو و... مدنظرتونه بهم بگین کانال دارین ایدیشو واسم بزارین،واسه ساقدوشا چی پیشنهاد میکنید؟میشه کمکم کنید؟؟؟؟🙇‍♀️❤

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کلاس رقص مخصوص عروس نمیری؟

متاسفانه من خودم بچه ابهرم نامزدم تهران،هم مسیرمون دوره هم اینکه مربی رقص شهرمون رفته

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

ببین بنظرم برو کلاس. منم رقصم بد نبود و دو روز باشوهرم تمرین کردم فک کردم خیلی خوبه رقصمون ولی دوستم یه روز فقط یه روز رفت کلاس. فیلمم که اومد دیدم چقد فاجعه بودیم و مسخره و مبتدی و میگم کاش نمیرقصیدیم تانگو

ولی واسه دوستم خیلیییی رویایی بود و خاص. دو مدل رقص داشتن هردو بی نقص و چشم نواز.جالبه اصلا شوهرش رقصیدن بلد نبود

پونصد داده بود ولی واقعااا ارزششو داشت 

ببین بنظرم برو کلاس. منم رقصم بد نبود و دو روز باشوهرم تمرین کردم فک کردم خیلی خوبه رقصمون ولی دوستم ...

دوستت تهرانه؟اگه اونجاس میشه شماره یا آدرس کلاس رقصو ازش بگیری؟من بچه اونجا نیستم جایی رو هم بلد نیستم برم بگردم

برید کنار من اومدم😎

عزیزم همشو ول کن بچسب به این که میگم ،من یه پیج پیدا کردم میمیرم برای رقصای این خانوم، اینم آیدیش:amed_dans_akademi

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
برید کنار من اومدم😎 عزیزم همشو ول کن بچسب به این که میگم ،من یه پیج پیدا کردم میمیرم برای رقصای ای ...

واقعا ممنونم دستت طلا😘

برید کنار من اومدم😎 عزیزم همشو ول کن بچسب به این که میگم ،من یه پیج پیدا کردم میمیرم برای رقصای ای ...

نمیاره چرا پس😭😭

واقعا ممنونم دستت طلا😘

خواهش میکنم عزیزم

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
نمیاره چرا پس😭😭

شاید نتت ضعیفه

حالا هر موقع که آورد رقصاشو ببین عااااالیه

آموزشم میده

من خودم رقصش با آهنگ گل عشق رو از کلیپش یاد گرفتم 😍