2821
2789
عنوان

سیسمونی

169 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من ی ۱۹تیکه سایز صفر برداشتم بنظرتون سایز یک و دو رو چندتا بردارم؟؟؟؟یا کلا اونارو فقط چند تا پیراهن و شلوارو این چیزا تک بردارم سرویسی نباشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

این ۱۹ ۲۰ تیکه ها خوب نیستن بعضی چیزاش ب درد نخوره .باز ۵ تیکه ها بهترن .باقیشو هر چی لازمته وردار 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ۱۹ ۲۰ تیکه ها خوب نیستن بعضی چیزاش ب درد نخوره .باز ۵ تیکه ها بهترن .باقیشو هر چی لازمته وردار&n ...

اخه الان خریدم میدونی دوتا تیکه سر جمع لباس داره بقیه اشم قنداق پیچ این چیزاس .منظورت اینه زود کوچیک میشه.فروشنده اسرار داشت تا دوماه تنش میشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

سایز صفر چند خریدی؟

بزار فاکتورو ببینم اصلا یادم رفته

۰ رو دو دست بیشتر برندار  ۱  هم دو دست

سایز یک تا چند وقت بنظرتون تنش میشه؟

سایز صفر چند خریدی؟

۱۱۰

ببین قیمت بالا هم بود اما گفتم حالا سایز صفر که خیلی تنش نمیشه .چون تا عیدم دوماه میشه میشه برا اون وقت میخوام ی سر همی قشنگ بردارم

سایز یک تا چند وقت بنظرتون تنش میشه؟

بستگی داره جسته بچه چقدر باشه

یایز یک استانداردش یک تا سه ماهه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
۱۱۰ ببین قیمت بالا هم بود اما گفتم حالا سایز صفر که خیلی تنش نمیشه .چون تا عیدم دوماه میشه میشه برا ...

چقدر گرون شده من ۷۰ پرسیدم ۴ماه پیش

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
چقدر گرون شده من ۷۰ پرسیدم ۴ماه پیش

کاش میخریدی.

بستگی داره جسته بچه چقدر باشه یایز یک استانداردش یک تا سه ماهه

اها .برا سه ماه ب بعدشم دو خوبه دیگه تا پنج شیش ماه