2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست
نه من می ترسم ایول شجاع خانم 

😂😂😂منم پسر اولمم طبیعی اوردم

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی و دلخوش منم پسرم کلاس دوم هست دوست نداشتی دختر بشه این؟؟؟ پسرم که عشق داداش داره البته برای ...

به سلامتی دعا کن سالم باشن

والا من حسرت دختر به دلم موند خودم تک دخترم یه عمر منتظر بودم مامانم واسم خواهر بیاره هی پسر میشدن

از بارداری اولم همش میگفتم دختره باز پسر میشد بعد از پسرم دوتا سقط داشتم اونا هم پسر بودن

سر این یکی میگفتم حتما دختره دیگه که باز نشد

ندیدی نوشتم روشا ۱۴۰۰هنوز امید دارم🤣😊

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
الان شماهم دومی بچه تو دنیا میاری بسلامتی؟؟؟

اره اگه خواستی تاپلیک سومم رو بخون اونی که میخوام از معجزه ای بگم که.‌... از داستان با خبر باشی

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
میشه اسم بچه های فامیلاتون بگی شاید ما از توش انتخاب کردیم

اسم های ترکی منظورم بود اخه ما ترکیم. مثلا ایدین و ایهان وایلیا اینا داریم تو فامیل. ایلیاد. ایلیار. هم با ایلیا فرقی نداره که. ایکان و ایهانم که شبیه به هم هستن.. کیانا اسم یکی از دخترا فامیل من بزارم کیان. شبیه کیانا میشه خب. الان همین ارسین شبیه اسم ارمین که تو فامیل داریم. یکم حساسم که حتی نمیخوام شبیه اسم باشه ولی خب فعلا تا اینجا انتخابمون رو ارسین

.. سامیار. رایان. ایین. یزدان. اینا هم اسم اشنا و در و همسایه است 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
دوستم میگفت بزار شاهان به ماهان میاد میزاره ثبت احوال؟؟؟؟

نمیدونم ثبت احوال قبول کنه یا نه. ولی یه اسم دیگه بزار من به شخصه دوست ندارم اسم شبیه هم باشه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
اره اگه خواستی تاپلیک سومم رو بخون اونی که میخوام از معجزه ای بگم که.‌... از داستان با خبر باشی

اخی خوندم عزیزم خداروشکر از آزمایش الهی داری سربلند بیرون میای دوستم خداحفظ کنه تودلی تو