2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست
الان 14 هفته و 5 روز شما چی؟؟

۱۴و۱روز سونو گفته ولی به حساب خودم ۱۴ هفته ۴روزمه

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی سخته من تو کل اسامی پسر اینارو گلچین کردم،آرسین هم قشنگه من ترک نیستم ولی اسمهای ترکی رو د ...

قشنگاشو قبل ما گذاشتن😢

ان شا الله بتونیم یه اسم خوب پیدا کنیم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
انشاالله یه اسم خوب پیدا میکنی دوستم

چه حس خوبیه همین الان پسرم بغلم خوابیده رو تخت

با دستشو محکم بغلم کرده دلم میخواد بخورمش

کاش دومی هم مثل اولی بشه،🤗🤗

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
قشنگاشو قبل ما گذاشتن😢 ان شا الله بتونیم یه اسم خوب پیدا کنیم

از نظر من که قشنگترینش امیرحسین هست که اسم پسر اولمه

اسمهای بعد از اون سوتفاهمه😁

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

بچه ها همین الان همزمان تو دوتا پهلوم ضربه میزنه

آخه چطور ممکنه اینقدر بزرگ که نیست

۲۵هفته هستم

آخرین پری کی بوده؟؟ من 24 مرداد میشه 2 خرداد طبیعی اما من سزارین هستم دکتر گفت 27 تا 30 اردیبهشت می ...

منم ۲۶ مردادم ولی من میخوام طبیعی بیارم

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
پسر اولت چندسالشه؟ الان بارداری بسلامتی؟

۵سال و نیمشه

الان باردارم ۲۵ هفته

۵سال و نیمشه الان باردارم ۲۵ هفته

بسلامتی و دلخوش منم پسرم کلاس دوم هست دوست نداشتی دختر بشه این؟؟؟

پسرم که عشق داداش داره البته برای منم فرقی نمیکرد از خوشحالی پسرم خوشحالم فقط صحیح و سالم بیاد تو بغلمون شکرخدای مهربون که صلاح بندگان شو بهتر از خودشون میدونه