2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست
اسمی بذار تلفظش راحت وزیبا باشه

بیشتر تو فکر معنیشم. ولی خب اسمی که هم راحت تلفظ بشه و معنی خوبی داشته باشه یا تو فامیل داریم یا دیگه قدیمی شدن

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دغدغه این روزای منم هست

آوید،آراد،آیهان،اوستا

ارسین،آکام،آریا

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
ا چه نزدیکه من زایمانت دوستم چندم نی نی میاد بسلامتی

۶خردادگلم

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
ایلیا کارن ماهان کوهیار کیان آیهان ویهان اینام خوبن

کوهیار؛یاری دهنده کوه😑😑😑😑😑😑😑😂

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
دغدغه این روزای منم هست آوید،آراد،آیهان،اوستا ارسین،آکام،آریا

خیلی سخته انتخاب اسم. میخواستم اسم ترکی بزارم که یا تو فامیل داریم یا معنی جالبی ندارن. رسیدم به اسم فارسی که اونم به دلم نمیشینه. مثلا نویان که بعد یه مدت گفتم نه بعدش شد رادین  که اینم دو دلم الانم نظرم بیشتر رو ارسین.. کیانم دوست دارم ولی معنیش جالب نیست

بسلامتی فارغ بشی منم اواخر اردیبهشت میشه 

الان چند هفته ای🤔

خیلی سخته انتخاب اسم. میخواستم اسم ترکی بزارم که یا تو فامیل داریم یا معنی جالبی ندارن. رسیدم به اسم ...

من همیشه قبل اینکه ازدواج کنم میگفتم دوتا پسر بیارم آروین و آرمین اما شد ماهان  

خیلی سخته انتخاب اسم. میخواستم اسم ترکی بزارم که یا تو فامیل داریم یا معنی جالبی ندارن. رسیدم به اسم ...

اره خیلی سخته من تو کل اسامی پسر اینارو گلچین کردم،آرسین هم قشنگه

من ترک نیستم ولی اسمهای ترکی رو دوست دارم قشنگه

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من همیشه قبل اینکه ازدواج کنم میگفتم دوتا پسر بیارم آروین و آرمین اما شد ماهان    

😁😁 هزار تا اسم انتخاب کردیم و بعد میگیم نه اخرشم میترسم بچه ام خودش بیاد اسمشو انتخاب کنه😂😂