2777
2789
عنوان

حلالیت بچه ها

337 بازدید | 17 پست

من قصد توهین نداشتم واقعا و قصدم شخص خاصی نبود فقط از فضای عمومی و حق اجتماعی خودم توهین کردم من عذر خواهی میکنم بابت برخوردم اما اونایی رو هم که بد برخورد کردن حلال نمیکنم، ببخشید ناراحتتون کنم دوستتون دارم بخاطر خودمون اینو گفتم بازم ببخشید اگر مناسب نبودم.

این تاپیک هم فقط برای عذرخواهی و حلالیت زدم ببخشید.خداحافظ

آفرین دختر گللللللل😗😗😗😗😗😗😍😍😍😍😍😍

ای کاش ریپلای میکردی گلم .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

کجا میری

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دختر گللللللل😗😗😗😗😗😗😍😍😍😍😍😍 ای کاش ریپلای میکردی گلم .

تاپیک زدم آجی برو نگاه کن، اما یه سوال شما چرا مثل بقیه نبودید فرق داشتید رفتارتون برای من جالبه

تازه خوندم که حلال نمیکنی 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩من که حلالت کردم خداحافظ گلم تو هم منو حلال کن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
تازه خوندم که حلال نمیکنی 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩من که حلالت کردم خداحافظ گلم تو هم منو حلال کن

گلم شما که خانمی چیزی نگفتی که حلال نکردم من از شما جز خوبی ندیدم، بخدا قصد منم خیر بود

برو خدا پشت و پناهت⁦✌️⁩

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
گلم شما که خانمی چیزی نگفتی که حلال نکردم من از شما جز خوبی ندیدم، بخدا قصد منم خیر بود

😍😍😍😍😍😍😗😗😗😗😗

تاپیک زدم آجی برو نگاه کن، اما یه سوال شما چرا مثل بقیه نبودید فرق داشتید رفتارتون برای من جالبه

من کلا کار به رفتار بقیه ندارم .خودم به اندازه کافی گناهکار هستم و جهنمیم. من نظرم اینه اول رفتار و کردار و گفتار خودمون رو درست کنیم اگر پاک شدیم و دیگه گناهی مرتکب نشدیم بعدش در خفا و با مهربانی نصیحت بکنیم 

که فعلا سراپا گناه هستم و معصیت. لیاقت اینو ندارم بقیه رو نصیحت کنم 😙😙😙😗😗😗😗

من تو رو میشناسم

چی شده

آخرین تاپیکی که دیدم ازت عکس گذاشته بودی اختلاف سنی اتوتو حدس بزنن

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
من تو رو میشناسم چی شده آخرین تاپیکی که دیدم ازت عکس گذاشته بودی اختلاف سنی اتوتو حدس بزنن

سلام آجی چیزی نیست جریان طولانیه بحث شده بود سر وقیح

عزیزم من کل تاپیکارو خوندم 

تاپیک در مورد وقیح اصلا درست نیست همه اینو میدونن جزء قوانین حذف تاپیک و کاربری هم هست 

ما خودمون نباید ب وقیح و امثال وقیح رو بدیم و بزرگشون کنیم 

اگر روی نظرت هستیو میدونی نظرت درست بوده پس دلیلی نداره بری 

خیلیا نظراتشون با ما متفاوته دلیل نمیشه بخاطر اونا از زندگی لذت نبریم 

عزیزم من کل تاپیکارو خوندم  تاپیک در مورد وقیح اصلا درست نیست همه اینو میدونن جزء قوانین حذف ت ...

بله هنوز رو نظرم هستم اما خیلی بد برخورد ردن و طرفداری کردن اکثرا من احساس کردم من اضافه ام تو این جمع تا اونا اکثرا موافق بودن