2777
2789
عنوان

سقط خود بخودی

287 بازدید | 23 پست

سلام

کیا سقط داشتن؟ خواهش میکنم بیاین با من حرف بزنین.خیلی افسرده شدم..جنینم ۷ هفته اش بود

دکتر گفت رشد نکرده سقط میشه.و شد

خیلی ناراحتم😔😔😔😔😢

چندوقت بعدش میتونم اقدام کنم؟چقدر طول میکشه تا حامله بشم......تجربیاتتونو برام بزارید

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

نگران‌ نباش عزیزم. من اولین بار داریم سقط شد بارداری پوچ. دوماه بعد زیر نظر دکتر اقدام کردم. اون دوماه قرص خوردم که پریودم منظم شه. بعد 4 ماه از سقطم دوباره باردار شدم. الانم دوتا دختر دارم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همینطور شد. مهر سقط شد دی ماه باردار شدم. هیچ نگران نباش بارداری بعدی عالی پیش میره به امی ...

خداروشکر که زود مامان شدی.☺

انشاالله عزیرم💗

تاپلیک (میخوام از معجزه امتحانی بگم که ازش سربلد بیرون امدم)

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
نگران‌ نباش عزیزم. من اولین بار داریم سقط شد بارداری پوچ. دوماه بعد زیر نظر دکتر اقدام کردم. اون دوم ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم

ولكن تورو خدا عزيزم شكر كن خدارو.  منم هفته هشت نه سقط داشتم  ولي ناراحت انچناني نشدم شكر كردم چون خيلي مردم هستن يا حامله نميشن يا چندمين بچشونه سقط ميشه يا كه ماه هاي بالاتر خدانكرده بچه مشكلي داشته دير شده برا سقط يا  سونو چيزي گفته خداروشكر كن ك همين اول راه خودش رفع شده اگ سالم بود ميموند  انشاءالله دفعه بعدي تجربه ميشه سلامت مياد ، 

ولكن تورو خدا عزيزم شكر كن خدارو.  منم هفته هشت نه سقط داشتم  ولي ناراحت انچناني نشدم شكر ...

انشاالله هممون یه روزی مامان بشیم🌷

برا همه هس مال منم ۷ هفته مونده بودرشدنکرده بودولی باداروسقط کردم ولی دیرباردارشدم بعد۲ سال دوا درمون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من خودم يسال جلوگيري كردم بعد سقط الانم اقدام كردم اخراي بارداريمم خدا بخواد انشاءالله سالم ميارم&nb ...

خوش به حالت عزیزم.....انشاالله صحیح و سالم میاد بغلت♥️😘