خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عقد . انعقاد نطفه . سفر . شروع کار نباید در قمر در عقرب باشه . طلاق . بدشانسی . به سرلنحام نرسیدن و بچه ناخلف بوجود میاد . البته من خیلی تحقیق کردم بیشت علما میگن صدقه بدید از خدا بخواید اگر شری هست دور کنه انشاله که همینطورم میشه . اگر نطفه در زمان قم د عقرب و الان فهمیدی صدقه به نیتش زیاد بده . انشاله خدا بچه صالح نصیبت میکنه
همون طور که حرکات ماه در جو زمین تاثیر میزاره مثلا جزر و مد . چند روز در هر ماه ماه در خط ستاره عقرب که یه صورت فلکی قرار میگیره (البته اگر درست یادم باشه) بعد یه سری تاثیرات منفی روی انسان میزاره
دلت بد نکن سرنوشت انسان دست خودش و خداست . اراده و خواست اون بر هر چیز شومی برتری داره . صدقه بده ازش بخواه که هر پلیدی رو از بچت دور کنه . مطمعن باش که همینطور میشه خدا مهربونوتر از اونیه که ما حتی بخوایم فکرشو بکنیم