2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کارتون عزیزم،زبان اصلی براش بذار

حداقل ۲-۳ ساعت در روز

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

اگه شما و شوهرتون دو زبان مختلف دارین دو زبانه میشه اونم باید هرکدومتون به زبان خودتون فقط با بچه صحبت کنین

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

تمام کسایی که زبان مادریشون فارسی نیست بچه هاشون دوزبانه هستن

ما ترکیم

بجه هامون ترک بزرگ میشن و به سن مهد کودک که رسیدن توی مهد کودک و پیش دبستانی فارسی یاد میگیرن

انگلیسی میشه زبان سوم برای ما

اگه از این الگوی بچه های ما پیروی کنی...سن مهد کودک میشه زبان دوم رو شروع کرد...سن کلاس پنجم اینا هم میشه زبان سوم شروع کرد

اینو از یه معلم زبان شنیدم ..گفت یه خانومی بچش که کوچیک بوده واسش تو تلویزیون کارتون با زبان خارجی میذاشته میرفته دنبال کارای خودش دیگه.. ای چندین سال ادامه داشته وقتی به شش سالگی میرسه میفهمن که زبان مادری بچه دیگه فارسی نیست زبان خارجی رو بیشتر وارد بوده

اینکارو نکن  یکی از فامیلای ما اومد همچین کاری کنه  مثلا کارتون زبان اصلی یا جم کیدز میذ ...

به نظرم مشکل چیز دیگه ای بوده.وگرنه این همه بچه هایی که ترک و کرد هستن.هم فارسی صحبت میکنن هم به زبان محلیشون

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

من دخترم از چهار سالگی کلاس زبان میره کارتون زبان اصلی هم میبینه پسرمم سی ماهشه تا الان فقط کارتون زبان اصلی دیده حالا مهدش جدیدا دارن یاد میدن بهش اگه ببینم بتونه یه جای خوب میزارمش

من دخترم از چهار سالگی کلاس زبان میره کارتون زبان اصلی هم میبینه پسرمم سی ماهشه تا الان فقط کارتون ز ...

کارتونایی که دیده واسش فایده داشتن اسم چندتاشون بگو که واسه دخترم بخرم

کارتونایی که دیده واسش فایده داشتن اسم چندتاشون بگو که واسه دخترم بخرم

اره خیلی

من یه شات داشتم از اسم هاش تو یوتیوب میداشتم میدید

ولی از وقتی ماهواره نصب کردیم دوتا شبکه های جونیور و کیدز عالیه برای پسرم که کیدز خیلی خوبههه