2821
2789
عنوان

رژیم کانادایی

268 بازدید | 30 پست

سلام دوستان تا حالا این رژیمو گرفتین یا کسی تو اطرافیانتون گرفته واقعا چقد کم کردین بیاید بهم بگید من دارم میگیرم میخوام بدونم چطور بوده برا شما

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی سخته بنظرم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

برادر شوهرم گرفت، 8-9کیلو کم کرد

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تو نت که بزنید کامل میاد شرایطش البته من یه برنامه از بازار دان کردم کامل توضیح داده

به نظر من این رژیم اشتباست،چون داری به خودت گرسنگی میدی و بدنت کمبود ویتامین پروتیین میگیره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من تو این رژیم کانادایی 3روز اول 3کیلو کم کردم اما الان روز هشتمم وزنم تغییری نکرده دیگه

بدنت عادت کرده،فکر کنم باید یه شوک به بدنت بدی