2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوه اوه من چندوقت پیش ۹۰تومن گرفتم

منظورت چند وقت پیشه ؟قلابیش تو بازار زیاده من فروشنده بهم گفت قلابی 70ت میخوای یا اصلش وقتی قیمتش پرسیدم به حدی شک بهم وارد شد که قدر همون هیدرو درم خودتونو دونستم

ضد آفتاب بي رنگ براي پوست معمولي مختلط و مستعد جوش،فيس دوكس ميزنم خيلي راضيم،نه برق ميندازه نه گچيه نه جوش ميزنم باهاش و سبكه،يا ٥٠خورذه اي يا ٦٠خورده اي هست

تعريف ضد افتاب بيودرما رو خيلي زياد شنيدم ولي ميگن نيست جديدا

ضدافتاب رنگي هم مديسان ميزدم براي پوست چرب،از لحاظ كاور و طيف رنگي و سبك بودن و جوش نزدن خيلي خوب بود

الان شايد هول هوش ٧٠ اينا باشه

در كل ضد افتاب ممكنه يه مارك روي يه پوست يه جور جواب بده روي يه پوست جور ديگه،بهترين كار اينه دكتر تجويز كنه

مثلا ضد افتاب ايزدين كه انقدر طرفدار داره و خوبه و تو بازار كمه،به دكترم كه گفتم گفت تو اگر بزني صورتت جوش ميزنه مناسب نوع پوست تو نيست

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
منظورت چند وقت پیشه ؟قلابیش تو بازار زیاده من فروشنده بهم گفت قلابی 70ت میخوای یا اصلش وقتی قیمتش پر ...

تقریبا ۳یا۴ماه پیش تو داروخونه بود دیدم شنیده بودم تعریفشو ولی استفاده نکردم