2777
2789
عنوان

شوهر بد من😟

428 بازدید | 19 پست

من پریودم عقب افتاده خیلی مشکوکم که باردارم میخاستم ببینم شوهرم عکس العملش چیه بهش میگم میترسم نی نی باشه یچی دم کنم بخورم اگه باشه ک تموم میشه اگه نه ک پریودم میاد.انتظار داشتم بگه نه و اول مطمین شو و.... گفت اگه بچه نمیخای اره بخور چی هست ک باید دم کنی و ...    

بدم اومد هم از خودم هم ازش...خیلی ناراحتم...ادم دلش میخاد اینجور مواقع یکی پشتش باشه یکی دلشو قرص کنه.... دلم هیچی نمیخاد ... کاش الان پری شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحتی نداره که 

اونم انسانه و شاید دلش نخواد الان بچه دار شه،باهاتون صادق بوده و نظرشو گفته اینکه دلیل بر بد بودنش نیست

خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️

من یه بار میخواستم اذیتش کنم ، پری عقب جلو بود ، بهش گفتم میخوام بیبی بزنم ببینم چی میشه ، گفت اگه مثبت باشه چی ؟ گفتم بچمو نگه میدارم ، یه لبخند ِ ملیح زد😂😂😂😂😂😂😂😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

عزیزم یه جوری گفتی انگار دلت نمیخواد، اونم نخواسته شمارو بر خلاف میلتون مجبور کنه

اگه میخواستی باید با کلی ذوق و شوق می گفتی،داریم مامان بابا میشیم بزن قدش

اونم شادی میکرد

والا بد شوهر منه کع میبینه دلم نمیخواد،ولی میگه بیار خالم و زندایی هام اصرار میکنن،یه دفعه میخوام تو جمع بگم شما که بچه میخواین ،شوهر منم که بجه میخواد،برین اون اتاق پشتی یکی بسازید

وایستادم ببینم کی اون رگ دیوانگیم باد میکنه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه