2777
2789

بچه ها من مبتلا به آندرومتریوزم دوتا تخمدانم درگیره بهم چسبیدن دکتر پادمهر بهم گفت جراحی قبلشم تخمکاتو فریز کن بیمارستان جم عمل میکنه 35 میلیون رفتم پیش دکتر صفارزاده گفت دوسه ماه اقدام کن ای یو ای کن اگه باردار نشدی بعد عمل کن بعدم بهم گفتن چون تخمدانات بهم چسبیده فریز تخمک سخته واقعا موندم به حرف کی گوش بدم 

خودم دوست دارم پیش دکترحقگو عمل کنم ولی تا بعد عید وقت نمیده😩😩

سلام شما پیش دکتر امنه سادات حقگو ویزیت شدین؟ خوب بود؟ وقت میذاره برای بیمار؟ دکتر پادمهر چطور، من پ ...

من دکتر حقگو رو بیشتر دوست دارم خیلی دکتر ماهریه ولی زیلد ارتباز نمیگیره با بیمار تازه پیشش لاپاراسکوپی کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتر حقگو رو بیشتر دوست دارم خیلی دکتر ماهریه ولی زیلد ارتباز نمیگیره با بیمار تازه پیشش لاپاراسک ...

سلام شما عمل شدی پیش دکتر حقگو چطور بود ؟ باردار شدی ؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
من دکتر حقگو رو بیشتر دوست دارم خیلی دکتر ماهریه ولی زیلد ارتباز نمیگیره با بیمار تازه پیشش لاپاراسک ...

سلام عزیزم من تاپیک شمار اینجا دیدم میشه راجب دکتر حقگو بگین چطور دکتری هستش من امروز رفتم پیشش خیلی سرد سرد و اسرار داشت جایی که خودش میگه با قیمت بیشتر بدم سونو و آزمایش شما نظرتون چیه راجبش