2777
2789

احترام به خودش و خانوادش در درجه اول

دوری کردن از غر غر کردن، نق زدن، گیر دادن، دستوری حرف زدن، 

قدر شناسی و تشکر حتی برای کارهای کوچک

ارزش گذاشتن و اولویت قرار دادن و مشورت گرفتن حتی در کوچکترین امور زندگی مشترک 

محبت کردن و نوازش کردن به میزان بسیار زیاد

دوست خوبم اگه همه این ها رو رعایت کنی همسرت رام میشه. من 11 ساله ازدواج کردم و تمام این ها رو اجرا کردم و موفق بودم

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 
والا من همه این کارارو میکنم  پیش اون گریه نمیکنم  خودم تو خلوت خودم

بايد باهاش بشيني حرف بزني يا اينكه توي يه كاغذ نقاط مثبت و منفي شو بنويس يجوري كن خودش خودبخود ببينه مثلا در مقابل نقاط منفيش بنويس خيلي دوست داشتم اين اخلاق رو نداشتي 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مورد رو خودم امتحان کردم خوب جواب داده ولی بعضی وقتا هم جواب نداده! اونم تشنه نگه داشتنشه!

ینی میشه؟؟؟اخه من شنیدم میگن میرن دنبال خیابونیا برای تشنگی شون

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457
بايد باهاش بشيني حرف بزني يا اينكه توي يه كاغذ نقاط مثبت و منفي شو بنويس يجوري كن خودش خودبخود ببينه ...

ما توی یه خونه نیستیم 

نامزدیم فعلا 

هربار میگم بیا حرف بزنیم ‌میگه ای بابا باز شروع کردی از زندگی لذت ببر غر نزن 

والا دیگه نمیدونم چه کنم  تا میام حرف بزنم گله کنم میگه اه بسه حرفاتو حفظم  من همینم&nbs ...

خب اینکه معلومه مثل همه ی مردا از غر زدن و ناله و زیاد حرف زدن متنفره... یه مدت گله ازش نکن فقط حرفای مثبت و عاشقونه بزن، از رویاهاش برای زندگیش بپرس، کم کم اخلاقش میاد دستت

ینی میشه؟؟؟اخه من شنیدم میگن میرن دنبال خیابونیا برای تشنگی شون

چه ربطی داره!؟ یعنی هر کی تشنه بشه می دنبال خیابونیا!   

حالا نه اونقدر که یه ماه تعطیل کنی که

مثلا ناز کنی عشوه کنی شیطونی کنی تشنه ش کنی بعد که تنور داغ شد نونو بچسبونی

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
از بس محبت کردم خال خودم داره به هم‌میخوره  نامزدم خیلی خوبه ها ولی مغروره و خرف حرف خودشه&nbs ...

مگه همو دوس نداشتین ک ازدواج کردین؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ما توی یه خونه نیستیم  نامزدیم فعلا  هربار میگم بیا حرف بزنیم ‌میگه ای بابا باز شروع کرد ...

خوب بگو لذت نميبرم بهش محل نذار شايد اينجوري درست شد بي اهميت باش 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
نامزدیم  عاشق همیم  ولی مردسالاره کلا

سرشو گول بمال با عشوه و این چیزا یجوری رفتار کن فک کنه حرف حرف خودشه ولی بعد کار خودتو بکن

هرخواسته ای داری اول شیطونی کن دلشو ببر رامش کن بعد ازش بخواه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

✔اول اینکه اگه میخای بهت اهمیت بده و ب خواسته هات احترام بزاره , باید اول خودت ب خودت اهمیت بدی و برای شخصیت خودت ارزش قائل باشی

✔ب خودت برس, بزار خیلی جاها خودت تو الویت باشی و خودتو فراموش نکنی تو زندگی

✔غـر نزن ب هیــــچ وجــه

✔احترام خانوادشو داشته باش همیــشه(ولی تو سری خور نباش)

✔احترام  ب خودش وب حرفش گوش دادن(حس مرد بودن و تکیه گاه بودن و بهش بدی ۱۰۰برابر عاشقت میشه

✔لجبازی بی جا نکن

✔حسادت بی مورد نکن 

✔ب خونه زندگیت برس و مرتب باش

✔تولدشو یادت باشه و بدون تجمل میتونی با پخت ی کیک ساده هم شادش کنی و یه هدیه کوچولو