2777
2789

باید اخلاق شوهرتون تودستتون باشه

مثلا ما یجادعوت میشیم ک شوهرم ازشون بیزاره،ازمن میپرسه بریم؟؟میگم نمیدونم عزیزم هرچی تو بگی برای من فرقی نمیکنه بااینکه ارزومه برم

اون میبینه من اینجوری میگم میگ باش میریم اما کافیه من همون لحظ اول بگم حتماباید بریم ک صددرصدمخالفت میکنه

مردو معذرت میخام باید خر کرد

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محبت بی انتظار و آرامش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
برا هرکسی یه حوری جواب میده خب  باید قلق همسرت دستت بیاد  من با لوس کردن و ناز کردن حرفم ...

ممنون عزيزم

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
من دستشو ميگرم ناز ميكنم مثل بچه ها خواسته مو بيان ميكنم اگه نه بود مثل بچه ها اصرار ميكنم تا قبول ك ...

منم ✋🤐

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
باید اخلاق شوهرتون تودستتون باشه مثلا ما یجادعوت میشیم ک شوهرم ازشون بیزاره،ازمن میپرسه بریم؟؟میگم ...

ما نامزدیم عزیزم 

الان این مشکلات رو داریم 

میترسم از ازدواج 

خیلی گریه میکنم همش 

محبت بی انتظار و آرامش

از بس محبت کردم خال خودم داره به هم‌میخوره 

نامزدم خیلی خوبه ها ولی مغروره و خرف حرف خودشه 

بخاطر من هیچ تغییری در خودش ایجاد نمیکنه 

ما نامزدیم عزیزم  الان این مشکلات رو داریم  میترسم از ازدواج  خیلی گریه میکنم همش& ...

اصلا گريه نكن در برابرش كه ابدا گريه نكن وگرنه عادت ميشه براش سعي كن مهربون و خوش رو باشي بهش انرژي بدي قدرشناس چيزايي كه برات ميخره باشي و خيلي اينجور كارا 

از بس محبت کردم خال خودم داره به هم‌میخوره  نامزدم خیلی خوبه ها ولی مغروره و خرف حرف خودشه&nbs ...

خوب خواسته هاتو بهش بگو شايد تغييري كرد بگو من اينجوري ميخوام 

اصلا گريه نكن در برابرش كه ابدا گريه نكن وگرنه عادت ميشه براش سعي كن مهربون و خوش رو باشي بهش انرژي ...

والا من همه این کارارو میکنم 

پیش اون گریه نمیکنم 

خودم تو خلوت خودم