2777
2789
عنوان

جوابش چی میشه😓؟

289 بازدید | 28 پست

روش جداسازی اب و الکل چی میشه؟

گفته معلمشون تحقیق کنید

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقطیر 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

آب و الکل محلول در همند و به روش تقطیر جدا میشن

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

تقطیر

اگر هدف از تقطیر ، جداسازی یک مخلوط به اجزای بالا باشد، از تقطیر ساده برای جداسازی اجزاء استفاده می*شود. اما اگر همه اجزاء فرار باشند، از تقطیر جزء به جزء برای جداسازی استفاده می*شود. اگر یک مخلوط تولید آزئوتروپ کند، ( مثل آب و الکل) نمی*توان از روش تقطیر جزء به جزء ، اجزای آن را جدا کرد. برای جداسازی این مخلوط از روش*های تقطیر با بخار آب ، تقطیر در خلاء و تقطیر ناگهانی استفاده می*کنند.

الکل دمای تبخیر پایینی داره زود تبخیر میشه اگه آب و الکل رو بزاری روی آتیش و حرارت کم بدی و از در ظرف یه لوله مسی به داخل یه ظرف دیگه که توی آب سرد قرار داره وصل کنیم الکل سریعتر تبخیر میشه و میره داخل ظرف دیگه

یه چیزی شبیه گلاب گیری

#بزرگی سرار به گفتار نیست #دوصد گفته چون نیم کردار نیست.

تقطیره. ولی ی درصدی ش هیچ وقت جدا نمیشه. همیشه ناخالصی الکل تو اب هس. 2درصد یا 0.2 یا شایدهم 0.02 دقیق یادم نیس. ولی فک کنم همونو98 به 2 بود.کلاس چندمی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
تقطیره. ولی ی درصدی ش هیچ وقت جدا نمیشه. همیشه ناخالصی الکل تو اب هس. 2درصد یا 0.2 یا شایدهم 0.02 دق ...

کلاس چهارمه 😥

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔