2777
2789
عنوان

کاش ندیده بودمش...

659 بازدید | 28 پست

سلام.چند ماه پیش زن همسایمون سراغ منو از مامانم میگرفت مثلا مشتاق بود منو ببینه و سنمو میپرسید متوجه شدیم برا پسرش داره آمار میگیره .آخرشم منو دید خیلیم تحویلم گرفت و اینا. اما من ازاونجایی که زیاد بیرون نمیرم پسره رو ندیده بودم.اصلاهم بهش فکرنمیکردم.تا اینکه حدود یکماه قبل ک فال گرفتم البته سرکتاب.بدون این ک من چیزی بگم. این پسره تو فالم افتاده بود بعد دیگه مشتاق شدم ببینمش،چند روز پیش دیدمش باورم نمیشد این مرد رویاهامه انقد خوشهال شدم که این پسره که آرزوشو داشتم تو فال من بود!!! تا همین امروز 24 ساعته بهش فکر میکردم خیلی خوشهال بودم.اما چون نیومدن جلو، منم امروز پیش ی نفر دیگه سرکتاب بازکردم گفت پسندیدنت اما پسره تمایل به ازدواج نداره موقعیت ازدواج نداره.فعلا بهش فکر نکن.شایدم بیان اما فعلا بهش فکر نکن. احتمالش ضعیفه که بیان جلو اما ی امیدی هست.(حرفاش کاملا درسته. لطفا اونایی که ب سرکتاب اعتقاد ندارن نظری در مورد سرکتاب و فال و این چیزا ندن،فقط راجع ب موضوع اصلی ک درمورد پسره هست نظر بدین)  باورتون میشه چقد ناراحت شدم برا پسری که فقط قیافشو دیدم؟ باهاش در ارتباط نبودم؟ البته ناگفته نمونه پسر خوبیه. حالم از این حالم بهم میخوره. ی حرف منطقی و قانع کننده ای بهم بزنین که دیگه به این پسره فکر نکنم..

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کی سرکتاب گرفتی؟

اول از ی زنی تلفنی گرفتم. امروزم پیش ی خانم دیگه ک خونشون نزدیکمونه گرفتم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

عاشق شدی تسلیت عرض میکنم😐

اره عاشقش شدم دقیقا همونه ک همیشه تو رویا هام آرزوشو داشتم

شماره رو میدی فقط زود پاک کن

عزیزم این که تلفنی میگیره موکل داره اسم خودتو اسم مادرتو میپرسه خودم همون ی بار گرفتم دیگه نمیگیرم پیشش ممکنه اجنه وارد زندگیت بشن ولی اگه میخوای بیا پی وی

شماره و هزینش؟ ی مدت نبینیش و زندگیت دو کنی دلت سرد میشه

موکل داره. هزینه پنج تومن بیا پیوی