2777
2789
منم امروز خریدم....۲۸تومن شد ولی همش نگرانم که خوب از آب در نیاد😑

مبارکه عزیزم... ب جز تغییر رنگ دربها ک برامون عوض کردند یخچالای خیلی خوبی هستند مطمین باش حتی بهتر از دوو هستش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی راضی ام .فقط ی نکته اگه دوقلو میخرین چرمی نخر ساده بخر سفید بعدم سریال فریزر ویخچال باید با ...

یخچالتون دوقلو؟؟مدل تکنو لایو؟؟؟راضی هستید؟؟چند وقته دارید؟؟موتورش اینا صدا نمیده؟؟

یخچالتون دوقلو؟؟مدل تکنو لایو؟؟؟راضی هستید؟؟چند وقته دارید؟؟موتورش اینا صدا نمیده؟؟

بلهه عزیزم سه ساله ،راضی هستیم ولی ازلحاظ سخت افزاری کمی مشکل پیدا میکنه مثلا یخ سازش خراب شد یه پیچاش افتاد ‌‌الان قیمتش جقدره؟ظاهرا الان دیپوینت شده اسمش

بلهه عزیزم سه ساله ،راضی هستیم ولی ازلحاظ سخت افزاری کمی مشکل پیدا میکنه مثلا یخ سازش خراب شد یه پیچ ...

تکنو ک ۳۳ اینا ..دیپوینت هم از ۲۶ داره ب بالا

از نظر سرمایش و انجماد و صدای موتور چجوره؟؟

بله خیلی راضی ام .فقط ی نکته اگه دوقلو میخرین چرمی نخر ساده بخر سفید بعدم سریال فریزر ویخچال باید با ...

سلام عزیزم میدونم این تاپیک قدیمیه 

شما از یخچال تکنو که خریدی راضی هستی؟

من برا جهیزیم میخوام بگیرم بنظرت مارک خوبیه؟

کلا نظرت درموردش چیه؟

سلام عزیزم میدونم این تاپیک قدیمیه  شما از یخچال تکنو که خریدی راضی هستی؟ من برا جهیزیم میخوا ...

سلام گلم ..زیاد راضی نیستیم...ولی دستش رو یه باروتعمیر‌کردیم ..فیلتر یخ سازشم یه بار ...کلور بخر بهترههه..بعدم ازاول رنگ دراش باام فرق داشت کلی زنگ زدم ک اومدن درشو عوض کردن

بله من دارم.کاش نداشتم.افتضاحه  شبانه روز تو خونه صدای تراکتور میاد.هر بار هم که با نمایندگی تماس میگیرم می‌خندند و جواب میدند خونه شما زیادی ساکته....تو را خدا نخرید