2777
2789
عنوان

پریودی و تلپ شدن مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 37 پست
بعضیا بد جور درد دارن تو پریودی. مثل خواهر من. یعنی دو سه ساعت اشک میریزه. به فداش بشه خواهرش.

دلم خواهر خواست چه مهربان 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من سه روز از حرفاش سردرد دارم تا میام خوب بشم دوباره میبینمش 

دقیقا منم اینجوریم خاک تو سر خر احمقم کنن خرم دیگه مث بز نگاش میکنم اونم هر حرفی دلش بخواد میزنه،حلالش نمیکنم ایشالا با دردددددد فراوان بمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم زندگیمو میپاشونن یعنی از بس زنگ میزنه به شوهرم فحش میده اون دیوونه میشه اصلا 

شوهرمیره خونه شون طبقه بالاشونم.گفت نیاخونه م .من راحت شدم.عجوزه سرآهنی.

.
مگه مادرشوهرت میدونه که فردا ساعت ۴ میری دکتر؟ و اینکه مگه میدونه که پریودی؟ اگه اینا رو میدونه خی ...

اگه درک داشت به من نمیگفت کاش از شهر خودمون برا پسرمون زن گرفته بودیم انگار من رفته بودم التماس بیا منا بگیر 

دقیقا منم اینجوریم خاک تو سر خر احمقم کنن خرم دیگه مث بز نگاش میکنم اونم هر حرفی دلش بخواد میزنه،حلا ...

منم بعد میام خونم حرص میخورم با خودم حرف میزنم که چرا جوابشو ندادم 

ای بابا حالا که هیچی نگفتم همیشه میگن تو بد عالمی وای اگه حرفی هم بزنم دیگه هیچی 

بد عالمی برا چی یه روز در میون بیخ ریشته؟اره از یه طرف بدیم‌از یه طرف ولمون نمیکنن

بد عالمی برا چی یه روز در میون بیخ ریشته؟اره از یه طرف بدیم‌از یه طرف ولمون نمیکنن

من سر میزنم احترام میذارم به خدا هرجا رفتم مسافرت حتما براش سوغاتی اوردم مناسبتا حتما کادو بردم ولی حالیش نیست 

نذار تنها بره باور کن اینقدر پشت سرت حرف میزنن که ناخوداگاه اثراتشو تو زندگیت میبینی 

بدرک گردنش بشکنه.فردا بگم نرو میره چول میکشه برام شردرست کنه.آخرسر کف مرگشو میذارعفریته.بدم میادقیافه شو ببینم.روزم خراب میشه کفارت داره.فقط نفرین میکنم.

.
دس رو دلم نذار که خونه،خدا ازش نگذره درد بی درمون بگیره

من خسته شدم.خودش روزا صبح چادرشو سرش میکنه میره این ور اون ور تا شب میخواد منم مثل خودش کنه ولی من وقتی از سرکار میام اینقدر خستم فقط دوس دارم بخوابم