2789
عنوان

دل سردی

115 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من ابتدا خیلی عاشق همسرم بودم. و خیلی چیزارو به خاطرش قبول کردم مثلا قبول کردم چادری بشم، طلای سبک بردارم و .... . ولی الان خیلی پشیمونم میگم ارزششو نداشت چون در دوران عقد آرزوی خیلی چیزارو به دلم گذاشت. مثلا عیدارو خوب برگزار نکرد، حالا عروسی کردیم و من ازش دلسرد شدم و دیگه مثل قبل عاشقش نیست و از کوتاه اومدنام پشیمونم. ولی الان همسرم خیلی خوب شده و به حرفم گوش میده ولی من نمیتونم گذشته رو فراموش کنم. به نظرتون چیکار کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باهاش صحبت کن و حرف دلتو دوستانه بهش بگو، از حال و هوای الانت و احساساتت بهش بگو، بگو ازش انتظارات بیشتری داشتی اما همه رو دوستانه بهش بگو و بگو میخوای کمک کنه و احساست مثل قبل بشه

منم همین حس رو دارم.

فقط شما چون همسرتون خوبه وبه حرفتون گوش میده پس ضرری نکردی گلم.چیزی که همه خانوما میخوان رو در قبال گذشت کردنت به دست اوردی.

باخودت تو ذهنت صحبت نکن و تیشه به ریشه زندگیت نزن.کم کم واست جبران میکنه.

اگه همه مراسماتو به نحو احسنت انجام میداد ولی بعد ازدواج بد بود یا به حرفت نبود یا...به نظرت بهتربود؟؟؟

یا امثال من که خییییلی خیلی گذشت کردیم وتو زندگی هم متوجه شدیم مثلا بچه ننه اس یا خسیسه یا فحاش یا اصلا به حرف همه هست غیر از ما چی بگن.

از زندگیت لذت ببر.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.