2777
2789
عنوان

بارداری

138 بازدید | 16 پست

سلام.۲۴ مهر ماه پریود شدم...بعداز ۶ الی ۷ روز پاک شدم و اقدام کردیم.ازونموقع تا الان پریود نشدم...آبان ماه اصلا پریود نشدم...از دیروز یکم کمرم درد میکنه ...بیبی چک زدم منفی بوده،ازمایشم دادم منفی بوده😔پریودامم یکم بهم ریختس...نگین که ازمایش رو زود دادم..نمیدونم چمه...بلاتکلیفم...

کسی اینطوری بوده؟

قبل از اینکه اقدام داشته باشم سابقه داشتم که یکماه پریود نشم...ولی الان که تو اقدامم چرا پریودم عقب افتاده؟؟

سونوام داده بودم نرمال بود...کیست اینا نداشتم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

باید بری دکتر خب

معلومه یه مشکلی هست که هم پریودو عقب انداخته هم نمیزاره حامله بشی

باز سونو بده ،اندفعه برو یه جای دیگه

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا

منم 15 مهر آخرین پریودم بود ک باید 15 آبان میشدم ک تا الان نشدم روز 10 بیبی منفی بود روز 15 آزمایش دادم منفی بود 2 تا آممول پروژسترون زدم ک پریود بشم ک نشدم امروز 6 روز نمیدونم چ مرگمه هیچ مشکلی هم ندارم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
باید بری دکتر خب معلومه یه مشکلی هست که هم پریودو عقب انداخته هم نمیزاره حامله بشی باز سونو بده ،ا ...

😔😔😔😔ذوق داشتم که ایندفعه باردار شدم ولی نشد...

امروز تا خوده ازمایشگاه همش نذر و نیاز کردم ولی 😔

😔😔😔😔ذوق داشتم که ایندفعه باردار شدم ولی نشد... امروز تا خوده ازمایشگاه همش نذر و نیاز کردم ولی ...

منم مثل تو

😔😔😔😔ذوق داشتم که ایندفعه باردار شدم ولی نشد... امروز تا خوده ازمایشگاه همش نذر و نیاز کردم ولی ...

باید بیخیال باشی منم دقیقا ماهی باردار شدم که بیخیال بودم و بخاطر مسافرت هی میگفتم این ماه نمیخوام ولی خدا خواست و شد😊

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

شوهرمم درکم نمیکنه ک همش میگ ما ک مشکلی نداریم چرا حامله نمیشی منم میگم دست خداست ک ناراحت میشه و عصبی ک تو چقدر خونسردی و فلان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز