بچه ها منو هم راهنمایی کنین . همسرم خیلی بد غذاس .چیکار کنم ؟ لب به گوشت هم نمیزنه .از بادمج ...
پسچیمیخوره😐تقریبا مثل شوهرمنه،با این تفاوت که شوهرمن عاشق گوشته😁ولی از غذاهای فست فودی مثل پیتزا،سالاد ماکارونی،اسنک،کلا هرچیکه قارچ و سوسیس و فلفل دلمه داره متنفره😐غذاها و خورشتای سنتی بیشتر دوست داره😑
پسچیمیخوره😐تقریبا مثل شوهرمنه،با این تفاوت که شوهرمن عاشق گوشته😁ولی از غذاهای فست فودی مثل پیتزا ...
بخدا سر اینم شانس نیاوردیم..شوهر خواهرشوهرم یک هفته بهش تخم مرغ بدی میخوره و جیک نمیزنه..حالا شوهر من سالی یکبارم املت و تخم مرغ وچیزای ساده رو نمیخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگه وقتی گوشت میخورم حالت تهوع میگیرم . انگار سیستم بدنش قبول نمیکنه . خسیس اینا هم نیست برای خون ...
منم دقیقا این حسو به شیر دارم از بچگی نمیتونم شیر وکره و خامه و سرشیر بخورم بوی شیر بهم بخوره حالت تهوع میگیرم😣فقط ماست و پنیر ودوغ میخورم،الانم دخترم دوسالشه هرکار میکنم شیر گاو نمیخوره میترسم مثل خودم بشه😓