2777
2789
بچه ها منو هم راهنمایی کنین . همسرم خیلی بد غذاس  .چیکار کنم ؟ لب به گوشت هم نمیزنه .از بادمج ...

پس‌چی‌میخوره😐تقریبا مثل شوهرمنه،با این تفاوت که شوهرمن عاشق گوشته😁ولی از غذاهای فست فودی مثل پیتزا،سالاد ماکارونی،اسنک،کلا هرچی‌که قارچ و سوسیس و فلفل دلمه داره متنفره😐غذاها و خورشتای سنتی بیشتر دوست داره😑

پس‌چی‌میخوره😐تقریبا مثل شوهرمنه،با این تفاوت که شوهرمن عاشق گوشته😁ولی از غذاهای فست فودی مثل پیتزا ...

بخدا سر اینم شانس نیاوردیم..شوهر خواهرشوهرم یک هفته بهش تخم مرغ بدی میخوره و جیک نمیزنه..حالا شوهر من سالی یکبارم املت و تخم مرغ وچیزای ساده رو نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش تخم مرغ بده بخوره خخ

املت خوشش میاد .تخم مرغ نه .

واقعا می مونم چی درست کنم .

فقط سیب زمینی املت لوبیا ماکارونی  و کوکو و برنج میخوره .

از بین این همه غذا فقط اینا .گاهی دلم براش میسوزه که هیچی نمیخوره :( 

البته نهار هم نمیخوره هیچی سرکارش .

میاد شام میخوره 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
بخدا سر اینم شانس نیاوردیم..شوهر خواهرشوهرم یک هفته بهش تخم مرغ بدی میخوره و جیک نمیزنه..حالا شوهر م ...

دقیقا😂باورت نمیشه برادر شوهرمن اگه هرروز ناهار بهش نون پنیر بدی میخوره عین خیالش هم نیس،جاریم خیلی وقتا شده کاری براش پیش اومده رفته بیرون میگه ناهار املتی چیزی بهش دادم اصلا گیر نمیده چرا املته،اونوقت شوهر گرامی من سفارش هم میده مثلا میگه امروز فسنجون بپز😁فردا باز میگه کباب مرغ بپز😁حاضری رو فقط شب میخوره تازه بهم میگه غذاهات تکراری شده🙄چیزای جدید خوشمزه بپز😂

پس‌چی‌میخوره😐تقریبا مثل شوهرمنه،با این تفاوت که شوهرمن عاشق گوشته😁ولی از غذاهای فست فودی مثل پیتزا ...

فقط املت لوبیا ماکارونی برنج  سیب زمینی .

فست فود دوس نداره .

یه بار بردم پیتزا خریدم یه ذره خورد و گفت خوشم نیومد مجبور شدم خودم بخورم همه رو  

خودشم راحت میشه بدغذای لوس

میگه وقتی گوشت میخورم حالت تهوع میگیرم .

انگار سیستم بدنش قبول نمیکنه .

خسیس اینا هم نیست برای خونه گوشت میخره ولی خودش نمیتونه بخوره 

میگه وقتی گوشت میخورم حالت تهوع میگیرم . انگار سیستم بدنش قبول نمیکنه . خسیس اینا هم نیست برای خون ...

منم دقیقا این حسو به شیر دارم از بچگی نمیتونم شیر وکره و خامه و سرشیر بخورم بوی شیر بهم بخوره حالت تهوع میگیرم😣فقط ماست و پنیر ودوغ میخورم،الانم دخترم دوسالشه هرکار میکنم شیر گاو نمیخوره میترسم مثل خودم بشه😓

منم دقیقا این حسو به شیر دارم از بچگی نمیتونم شیر وکره و خامه و سرشیر بخورم بوی شیر بهم بخوره حالت ت ...

مثل خودت شده .

نمیدونم چرا بعضیا اینطورین .

ولی زورش نکن .

ببرش دکتر تغذیه  شاید اونم حالت تهوع میگیره