hilda_khanooom مدیر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2276 عنوان شام چی دارین😩 | مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 73 پست از دست شام چی درست کنم ناهار چی درست کنم خسته شدم😭😭شما پیشنهاد بدین 1398/09/03 | 16:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم(مامان_محمد_مهدی) عضویت: 1390/10/12 تعداد پست: 8797 مرغ ته انداز چیه؟همون کباب مرغ رو میگی؟که چرخ میکنیم با پیاز و ادویه؟ نه اینی که من میگم بهش ته چین تنبلی هم میگن.بالا گفتم طرز تهیه اش رو.مرغ اون پایین سرخ میشه و سیب زمینی هم که داره و واقعا راحت و خوشمزه اس ...
hilda_khanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2276 منم مثل شوهرتون دوست ندارم ولی اعتراض نمیکنم خودمو با خرما و ارده سیر میکنم...هی میگم کاش امروز رو ر ... خخخ آخی عزیزم..خیلی برای سخته غذا درست کردن..بعضی اوقات به ذهنم میزنه برم آشپزی ملل یاد بگیرم والا
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49439 خخخ آخی عزیزم..خیلی برای سخته غذا درست کردن..بعضی اوقات به ذهنم میزنه برم آشپزی ملل یاد بگیرم والا واسه منم سخت ترین کار آشپزی...حاضرم از صبح تا شب بشورم و بسابم ولی کسی بم نگه پاشو بپز😆 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31684 ساندویچ مرغ چجوریه مرغ رو اب پز کن .وقتی کامل پخت توی روغن تفت بده .بعد ریز ریز کن . بزار داخل نون ساندویج پیششم گوجه و خبارشور و سس بریز بخورین . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
ماماندخترکوچولو عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 9955 نه اینی که من میگم بهش ته چین تنبلی هم میگن.بالا گفتم طرز تهیه اش رو.مرغ اون پایین سرخ میشه و سیب زم ... آهان ممنون گلم حتما امتحان میکنم😃😍
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31684 بچه ها منو هم راهنمایی کنین .همسرم خیلی بد غذاس .چیکار کنم ؟لب به گوشت هم نمیزنه .از بادمجون خوشش نمیاد .از فلافل و ساندویج هم بدش میاد .مرغ و گوشت و نخودو لپه و ابگوشت هم نمیخوره جیگرو سیرابی هم حالشو بهم میزنه ... نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
گل_بهی عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8567 آهان ممنون گلم حتما امتحان میکنم😃😍 منم درس میکنم مرغو خام میزارم با نمک و ادویه گوجه هم میزارم خیلی خوشمزه میشه... ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
گل_بهی عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8567 بچه ها منو هم راهنمایی کنین . همسرم خیلی بد غذاس .چیکار کنم ؟ لب به گوشت هم نمیزنه .از بادمج ... نون پنیر ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
مریم(مامان_محمد_مهدی) عضویت: 1390/10/12 تعداد پست: 8797 مرغ رو اب پز کن .وقتی کامل پخت توی روغن تفت بده .بعد ریز ریز کن . بزار داخل نون ساندویج پیششم گوجه و ... قارچ و سیبزمینی هم بزاری کنارش که عالی میشه.من برای این کار همیشه سینه مرغ مکعب شده ی ریز تو فریزرم دارم سریع آماده میشه ...
ماماندخترکوچولو عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 9955 خوشبحالتون من عاشق غذاهای این مدلیم ولی شوهرم بدغذاست فقط هرچی که گوشت داره میخوره شوهرمنم میگه ناهار باید گوشت داشته باشه عدس پلو وماکارونی هم میگه با گوشت چرخکرده درست کن😬من خوشم نمیاد،گوشت زیاد خوب نیس گرون هم هست😐
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31684 نون پنیر لب به لبنیات هم نمیزنه .شیر و کره هیچ وقت نمیخوره :( نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
همسا128 عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 10093 مرغ رو اب پز کن .وقتی کامل پخت توی روغن تفت بده .بعد ریز ریز کن . بزار داخل نون ساندویج پیششم گوجه و ... ن سس خوبه برام ن گوجه 😕😕😕😕😕😕 برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
hilda_khanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2276 بچه ها منو هم راهنمایی کنین . همسرم خیلی بد غذاس .چیکار کنم ؟ لب به گوشت هم نمیزنه .از بادمج ... بهش تخم مرغ بده بخوره خخ
مریم(مامان_محمد_مهدی) عضویت: 1390/10/12 تعداد پست: 8797 منم درس میکنم مرغو خام میزارم با نمک و ادویه گوجه هم میزارم خیلی خوشمزه میشه... اره ولی کمی اول مرغ رو ابپزش کن.اینجوری بهتره امتحان کن.اونجوری کمی خونابه و اینا میده من خوشم نمیاد ...
hilda_khanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 2276 شوهرمنم میگه ناهار باید گوشت داشته باشه عدس پلو وماکارونی هم میگه با گوشت چرخکرده درست کن😬من خوشم ن ... بخدا بیچاره شدیم بزور ماهی ی تومن درآمد داریم که نصفش قسط میره..من شده خودم گوشت نمیخورم گیاهخواری میکنم که ی کم صرفه جویی بشه