2777
2789
مرغ ته انداز چیه؟همون کباب مرغ رو میگی؟که چرخ میکنیم با پیاز و ادویه؟

نه اینی که من میگم بهش ته چین تنبلی هم میگن.بالا گفتم طرز تهیه اش رو.مرغ اون پایین سرخ میشه و سیب زمینی هم که داره و واقعا راحت و خوشمزه اس

...
منم مثل شوهرتون دوست ندارم ولی اعتراض نمیکنم خودمو با خرما و ارده سیر میکنم...هی میگم کاش امروز رو ر ...

خخخ آخی عزیزم..خیلی برای سخته غذا درست کردن..بعضی اوقات به ذهنم میزنه برم آشپزی ملل یاد بگیرم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ آخی عزیزم..خیلی برای سخته غذا درست کردن..بعضی اوقات به ذهنم میزنه برم آشپزی ملل یاد بگیرم والا

واسه منم سخت ترین کار آشپزی...حاضرم از صبح تا شب بشورم و بسابم ولی کسی بم نگه پاشو بپز😆

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ساندویچ مرغ چجوریه

مرغ رو اب پز کن .وقتی کامل پخت توی روغن تفت بده .بعد ریز ریز کن . بزار داخل نون ساندویج پیششم گوجه و خبارشور و سس بریز بخورین .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه ها منو هم راهنمایی کنین .

همسرم خیلی بد غذاس  .چیکار کنم ؟

لب به گوشت هم نمیزنه .از بادمجون خوشش نمیاد .از فلافل و ساندویج هم بدش میاد .

مرغ و گوشت و نخودو لپه و ابگوشت هم نمیخوره جیگرو سیرابی هم حالشو بهم میزنه ...

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
مرغ رو اب پز کن .وقتی کامل پخت توی روغن تفت بده .بعد ریز ریز کن . بزار داخل نون ساندویج پیششم گوجه و ...

قارچ و سیبزمینی هم بزاری کنارش که عالی میشه.من برای این کار همیشه سینه مرغ مکعب شده ی ریز تو فریزرم دارم سریع آماده میشه

...
خوشبحالتون من عاشق غذاهای این مدلیم ولی شوهرم بدغذاست فقط هرچی که گوشت داره میخوره 

شوهرمنم میگه ناهار باید گوشت داشته باشه عدس پلو وماکارونی هم میگه با گوشت چرخکرده درست کن😬من خوشم نمیاد،گوشت زیاد خوب نیس گرون هم هست😐

منم درس میکنم مرغو خام میزارم با نمک و ادویه گوجه هم میزارم خیلی خوشمزه میشه...

اره ولی کمی اول مرغ رو ابپزش کن.اینجوری بهتره امتحان کن.اونجوری کمی خونابه و اینا میده من خوشم نمیاد

...
شوهرمنم میگه ناهار باید گوشت داشته باشه عدس پلو وماکارونی هم میگه با گوشت چرخکرده درست کن😬من خوشم ن ...

بخدا بیچاره شدیم بزور ماهی ی تومن درآمد داریم که نصفش قسط میره..من شده خودم گوشت نمیخورم گیاهخواری میکنم که ی کم صرفه جویی بشه