imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 عنوان هدیه از همسر 283 بازدید | 22 پست خانوما زایمان کردین همسرتون چی واستون خرید؟شوهرم میخواد بخره من میگم الان نخر چون تازه ماشینمونو عوض کردیمنمیدونم کارم درسته یا نهنمیخوام بهش فشار بیاد آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود... 1398/09/03 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 یکم دیگه به دنیا میاد نمیدونم چی میخره اما من دوست دارم بخر حس خوبی _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
raiii عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2919 بزار بخره. من حامله ک شدم شوهرم پلاک ی زنه باردار و زنحیر برام گرفت خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
هلیا۱۴۰۰ عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 9517 من هنوز باردار نشدم ولی ببینم اون روز چقدر میتونه هزینه کنه بعضیا یه روسری میتوننبعضیا سرویس طلا شرایط فرق داره شمام نگاه کن ببین شوهرت چقدر میتونه هزینه کنه
heliiii688 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16020 شما کاریت نباشه،اینقدر بکن نکن نگید ب مردا،میخان کادو بخرن میگید نه وای غشار میاد بهت،نمیخرن میگید نخریدن😐😐خدایی موجودات عجیبی هستیم😅😅😅قدم نی نی براتون خیر و پربرکت باشه عزیزم،ان شالله که ب راحتی زایمان کنی شوخی کردم اول ولی واقعا کاریت نباشه بزار خودش تصمیم بگیره همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
hiva__96 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2416 هیچوقت اینجوری نگو به شوهرت نگو نخر الان نداری و اینانمیگم محبورش کنی ولی وقتی خودش تمایل داره بذار بخرفردا همین درک کردن میشه وظیفت
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 نه بذار بخره گفتم بهش روز مادر بخر واسمآخه الان پول بیمارستان(سزارینم و خصوصی)پول مهمونداریخرجای دیگهنمیدونم آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19564 بزار بخره ..من ک الان عقدم اما همیشه ب شوهرم میگم اگه یه روز انشالا بچه دار شدیم باید واسم طلا بخری میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
amirshd عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 188 موقع زایمان تو بیمارستان معمولا گل و شیرینی میارن حالا جواهرات رو هم بهتره بعد بیمارستان خرید ولی باید بخره چون وظیفشه به هر حال همسرشی
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 من هنوز باردار نشدم ولی ببینم اون روز چقدر میتونه هزینه کنه بعضیا یه روسری میتونن بعضیا سروی ... ماشین به اسم من خریده طفلیالبته خودش سوار میشهطلا میخواد بخره آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
عشقمrms عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 65 بذار بخرا اصلا اصلا این اشتباهو نکن, شوهر من بخاطر همین کارام که مدام میگفتم نه فلان چیزو واسم نخر و نمیخام و الان خرجامون زیاده رفت با یه زنه دیگه, الان میگه کاش میذاشتی همه چیز واست بخرم انقدر گفتی نه که فکر کردم بی پول ترین آدم رو زمینم
imaryamiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 هیچوقت اینجوری نگو به شوهرت نگو نخر الان نداری و اینا نمیگم محبورش کنی ولی وقتی خودش ... حدود ۱۰تومان خرج بیمارستانهالبته بعدا بیممون میده آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...