2777
2789
عنوان

درس

425 بازدید | 23 پست

من ی ماهی میشه روزی 6 ساعت برای کنکور میخونم 221 روز تا کنکور دارم الان میخوام 9 ساعت کنم درس خوندنمو همش میگم کمه ساعت مطالعم تمام نمیشه به تسلط نمیرسم اعصاب برام نمونده نمیتونم تمرکز کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت استرس نده،یه برنامه خوب واسه کنکورت بریز طبقش عمل کن.موفق باشی

برنامم خوبه تا اواسط اردیبهشت درسارو با 2 3 بار مرور تمام میکنم اما میگم کمه فایده نداره به تسلط نمیرسم از برنامم عقب میمونم

[QUOTE=112932432]برنامم خوبه تا اواسط اردیبهشت درسارو با 2 3 بار مرور تمام میکنم اما میگم کمه فایده نداره به تسلط نمی ...[/QUOT 

خب دیگه مشکلی نداری!همین استرسو فکرای ناجوره( قبول نشدنو اینا)که از برنامت عقبت میندازه

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند اول چیزی که هستیو تثبیت کن بعد قدم بعدی 

6 ساعت رو تثبیت کردم تمام تا 9 ساعتم میتونم اما همین انرژی منفی دادن به خودم و مامانم همش میگه دیگه بشین محکم بخون گفتم دیگه چ کنم روزی نزدیک 9 ساعت دارم میخونم به چشم کسی نمیاد همش تعریف بقیه رو میدن امیدی ندارن منم ایطور میشم 

١-روزهاى باقى مونده رو نشمار

٢-وسواس گونه عمل نكن

٣-باعشق درس بخون

٤-روزى با ساعت مطالعه صفر نداشته باش

٥-گوشى رو بزار كنار خامووووووو

٦-تحليل ازمون حتما انجام بده

٧- مطمين باش كه رتبه خوب ميارى اگه پيوسته بخونى 

يعنى هر روز بخونى با تمركز بالا

٨-اين عقيده رو هم از خودت دور كن كه رتبه هاى برتر از فضا اومدن

٩ تلويزيون و مخصوصا اخبار تعطيل

١٠- دوست هاى انرژى منفى دورى كن

و........

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
[QUOTE=112932432]برنامم خوبه تا اواسط اردیبهشت درسارو با 2 3 بار مرور تمام میکنم اما میگم کمه فایده ...

اره دقیقا و اینکه مامانم اصلا درس خوندن من به چشمش نمیاد همش میگه بکوب یخون اون خوندنه ک 7 صبح پاشی و ظهر نخوابیو از اتاق بیرون نزنی

١-روزهاى باقى مونده رو نشمار ٢-وسواس گونه عمل نكن ٣-باعشق درس بخون ٤-روزى با ساعت مطالعه صفر نداش ...

ممنون دوست عزیز همش میگم تو این 221 روز با روزی ج ساعت به هیچ جا نمیرسم درسامو تموم نمیکنم و فکرم درگیره تمرکز ندارم میگم همه از تابستان و مهر درست بالای 11 خوندن من از ابان با روزی 6 

6 ساعت رو تثبیت کردم تمام تا 9 ساعتم میتونم اما همین انرژی منفی دادن به خودم و مامانم همش میگه دیگه ...

اگه واسه راضی کردن دیگرانه دیگران هیچوقت راضی بشو نیستن من 9 ساعت میخوندم مامانم میگفت نه 12 13 ساعت خوبه رفتم 12 تا 14 گفت نه 16 17 ساعت باید همش تو اتاق باشیو بخونی اخرم خسته شدم بریدم رفتم 4 5 ساعت اصلن به حرف بقیه تو این مورد گوش نده کم کم برو 9 ساعت خودتو خسته نکن

ممنون دوست عزیز همش میگم تو این 221 روز با روزی ج ساعت به هیچ جا نمیرسم درسامو تموم نمیکنم و فکرم در ...

من ميگم تو عالى دارى ميخونى ادامه بده

فكرت فقط خوندن باشه

فكر اينكه تومدت چه ميخواى كنى رو نداشته باش

استرس نگيو

ريلكس و راحت بخون

كنكور غول نيست

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز