2777
2789
عنوان

دو نفر عاقل بیان راهنماییم کنن

1314 بازدید | 65 پست
سلام
بچه ها من از خانواده شوورم متنفرم....اصلا تولد خواهر شوهرام بهشون تبریکم نمیگیم
سر یه دعوایی ک کتک کاری شد و .... بماند
ولی خیلی با احترام برخورد میکنیم
هر سال برادر شوهرم تولدم زنگ میزنه به من تبریک میگه..تا دو سال پیشم تولدم کادوهای خوبی واسم میخرید مجرد بود
الان ١ساله متاهل شده.. حالا پارسال سر تولد من حالت نامزدی دوستی داشت با زنش جفتی زنگ زدن بهم
تولد زنش تیره من میخوام برای اولین بار تبریک بگم... فقط میدونم تیره
نمیدونم چند مه
حالا از این خاهر شوهرای کثافت ک نمیخوام بپرسم... اگه از ننه شوهرم بپرسم فکر میکنه خیلی ادمه
بعدم منو شوشو از دستشون فرارکردیم یه شهر دیکه واسه همین از هیچی خبر نداریم

سوال دومم شوهرمم خیلی با زن داداشش سنکینه.. کلا با دخترا سر سنگینه اصلا مثل داداشش نیست
به خواهرش تولد تبریک نمیگه اخه دعوامون شده... ولی الان اشتی هستیم ولی سر سنگین
باید به زن داداشش تبریک بگه؟!؟!؟!
خدا جونم شکرت
به نظرم اگه دوست نداری نپرسی از کسی مهم نیست..میتونی تماس بگیری و به جاریت بگی چون نمیدونستی کی تولدشه و فقط میدونستی تیر ماهه تماس گرفتی تبریک بگی و بگی که به یادش بودی...من بعضی وقتا اینطوری میشه یادم میره زنگ میزنم همینو میگم...:)) چه اشکالی داره
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای فهمیدن روز تولدش خودت زنگ بزن به جاری محترم و باهاش صحبت کن بعد حرفو ببر به بخش تولد بگو راستی چند تیر تولدت بود؟؟؟ ازش حرف بکش دیگه کاری نداره که.
اگه نشد هم پیامک بزن از برادر شوهرت بپرس.

اصولا چون برادر شوهت تبریک میگه بهت باید شوهر تو هم تبریک بگه چون انتظار داره میتونی خودت اول تماس بگیری و صحبت کنی آخر سر بدی یه جمله اونم بگه. بهش بگو زشته بذار برادرت سرش بالا باشه.
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.