2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و دانا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست
بذار بعد یه مدت که ابها از اسیاب افتاد و حال مادرشوهرتینا خوب شد صددرصد خودشون باهاتون حساب کتاب میک ...

خخخخخ شوهر من اینجور مواقع میگه اشکال نداره جای دور نرفته که. من با خانوادم این حرفا رو ندارم😣😣😣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونم گفت بیا عروووووس گلم تک پوشم مال تو 😁 حرف بزنه عروس بده و اق والدین و فلان راه میندازن&nb ...

😂😂😂

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
همسرتون اشتباه میکنه و کرده که زندگی خودشو ندید گرفته من باشم نمیتونم قبول کنم  اصولا از خوبی ...

هرچی ب همسرم میگم خب ی کاری کن میگه ن زشته 

تازه اون هفته پسزرخالش ب پدرشوهرم و شوهرم گفت پول کمکم کنن میخام خونه بخرم  پدرشوهرم گفت وامم بهمن درمیاد میدم بهت شوهرمم گفت پس قولشو ب من دادی پسرخالشم گف تو پسرشی عب نداره کمکشون کنی من فقط اعصابم ریخت بهم هیچی نگفتم 

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم
چقد شبیه منه زندگیت منم موقع عروسیم و ازدواج هیچ کسی به همسرم یه تومن کمک نکرد,ولی الان برادر شوهرم ...

منم

شوهرم تنها خونه خرید و ازدواج و همه مخارج عروسیم خودش بدون کمک هیچ کس اما الان به فکر خونه برا داداششه و بماند که چقد خرجای اضافه از خانوادش میاد رو دستمون😑

به من مى گفت: “چشم هاى تو مرا به این روز انداخت.. این نگاهِ تو کارِ مرا به اینجا کشانده تاب و تحمل نگاه هاى تو را نداشتم نمى دیدى که چشم بر زمین مى دوختم!؟” به او گفتم: “در چشم هاى من دقیق تر نگاه کن جز تو هیچ چیزى در آن نیست…” (بزرگ علوی)
منم شوهرم تنها خونه خرید و ازدواج و همه مخارج عروسیم خودش بدون کمک هیچ کس اما الان به فکر خونه برا ...

آدم فقط حرصش میگیره😣😣😣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بش میگم برام طلا بخر میگه نه دیگه الان ک ضرره میگم پس من این وسط احمقم 

میگه دیگه دادی طلارو منت نزار میگم من ک راصی نیستم ریالی خرج خانوادت کنی خودشم میدونه راضب نباشم چ اتفاقی ممکنه بیوفته گوش نمیده اما

هرچی ب همسرم میگم خب ی کاری کن میگه ن زشته  تازه اون هفته پسزرخالش ب پدرشوهرم و شوهرم گفت پول ...

عصابم بهم ریخت چیه !یکم سفت و جدی باش 

شما با شوهرت جدی و مصمم رفتار کنی اونم به خانوادش فشار میاره تورو خدا زندگی هاتونو سر تعارف خراب نکنید سر کم رویی و احترام الکی پس فروا بچه دار بشید به فکر اینده اون باشید 

جز اینکه عصاب بهم بریزه و دعوا و بحث کنید راه زیاده هاااا 

بعدشم عزیزم شما سر منشا مقصری هستید چطور هواست نیست شوهرت از پس اندازتون داره بر میداره !دقیقا نقش شما چیه تو زندگی !وقتی دنبال خونه خریدنی باید پولتو 4 چنگولی حفظ کنی نه اینکه به بادش بدی و کار لز کار گذشته فهمیدی 

میتونستی اون زمان با شرط و شروط پولتو قرص بدی کارشون راه بیوفته اگرم واقعا قصد کمک داشتید نه اینکه پولو بده تاره شما بعدش بفهمی حالا هم باید بیوفتید دنبالش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
آدم فقط حرصش میگیره😣😣😣

بالاخره یه روز فوران میکنم 😂

به من مى گفت: “چشم هاى تو مرا به این روز انداخت.. این نگاهِ تو کارِ مرا به اینجا کشانده تاب و تحمل نگاه هاى تو را نداشتم نمى دیدى که چشم بر زمین مى دوختم!؟” به او گفتم: “در چشم هاى من دقیق تر نگاه کن جز تو هیچ چیزى در آن نیست…” (بزرگ علوی)
بالاخره یه روز فوران میکنم 😂

بدیش هم اینه که من چیزی نمیگم,ولی اگه یه روز شوهرم دیر به خواستشون اوکی بده,از چشم من میبینن😐😐😐🙄🙄🙄

خب این خیلی بده من الان با نداری و بدبختی پسرشون میسازم ادم ولخرجی نیستم زورم میاد پولمون یکی دیگه خ ...

خداروشکر کن که میگن پس می دیم،یادم میفته دوباره اعصابم خرد میشه،چهار ساله عروسی کردیم تازه از ماه بعد یه قسط پنجاه تومنی حقوقم تموم میشه قسطای دیگه بماند،تو این چهار سال از شدت قسط و.. حقوقم زیر خط فقر اومده بود خداییش ،اینکه از حقوقت نتونی درست و درمون واسه خودت خرج کنی،این داغش بیشتره که،من ساده تازه متوجه شدم اگه کمکای من واسه سهیم شدن تو قسط و وام و...در واقع واسه پیشرفت زندگیم نبود آقا نمی تونست خانواده شو شارژ کنه،یعنی کم بخوری کم بپوشی واسه بهتر شدن زندگیت،از اینور و اونور یا اتفاقی به گوشت برسه واسه مادر،پدرش خرج کرده،انگار از پول و حقوق من خرج کرده،وگرنه اگه کمک نمی کردم بهش که نمی تونست خانواده شو از نظر مالی شارژ کنه و آخرش بگه از پول خودم بود،من که راضی نیستم از ته دلم میگم،همین الانشم یکی یکی از درد و مریضی فقط تو بیمارستانان،چون چهار سال از بهترین سال های زندگیم که باید خاطره ی بهتر می داشتیم رو زهرمون کردن،نه تنها یه قرون واسه عروسی و.. کمک حال نبودن سربار هم بودن

خداروشکر کن که میگن پس می دیم،یادم میفته دوباره اعصابم خرد میشه،چهار ساله عروسی کردیم تازه از ماه بع ...

بسپارشون ب خدا خدا همچین حالشونو میگیره 

وقتی راضی نباشی یعنی اون پول حرموشونه

عصابم بهم ریخت چیه !یکم سفت و جدی باش  شما با شوهرت جدی و مصمم رفتار کنی اونم به خانوادش فشار ...

عزیزم من همین الاااااانش میگم من راضی نیستم  میگه ب درک ک راضی نیستی دیگه ی کم بش فشار بیارم میخاد کار ب دعوا برسه پس مجبورم سکوت کنم 

ی دختر یک ساله دارم اصلا نمیخوام خونمون متشنج بشه ک بچم عصبی بشه.

نمیدونم ی حرف یا حرکتی هست ک عاقلانه و سنجبده باشه ک همسرم بفهمه لزوووومی نداره اینقد هزینه زندگی پدر مادرشو بده.

حتی هزینه دکتر هزینه بیمارستان همه رو این میده هی میگه بهم پس میدن منم میگم امیدواااااارم ک بدن اما بعیییده چون اگر میخواستن بدن ک نمیکندن ازت.هی بحثمون میشه حس میکنم داره قبح قضیه میریزه نمیخام دیگه خیلی لووس و بی مزه بشه این جریان