2777
2789
عنوان

پارکت یافرش؟

530 بازدید | 52 پست

بچه ها شما باشین یه پذیرایی که ۳تا ۱۲متری میخوره رو باهاش چیکار میکنین؟

پارکت میکنید یا فرش میندازین؟

اینم بگم که یدونه ۱۲متری دارم اگه نخوام پارکت کتم باید دوتادیگه بخرم یااینکه اینو رد کنم ۳تا مثل هم بخرم

پارکت میکنم

بعدم فرش میندازم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم دوستان بعد بگین پرده واسه عرض ۴متر میخوام از این پانچیا بگیرم رنگ بندی سفید زرد طوسی خوبه؟

اره عالیه ترکیب همینو دیدم طوسی زرد سفید

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
ممنونم دوستان بعد بگین پرده واسه عرض ۴متر میخوام از این پانچیا بگیرم رنگ بندی سفید زرد طوسی خوبه؟

رنگبندیش خوبه

ولی خب بقیه وسایلت رو هم در نظر بگیر

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
رنگبندیش خوبه ولی خب بقیه وسایلت رو هم در نظر بگیر

پذیرایی رو میخوام دوبخش کنم یدست دیگه مبل میخوام بخرم که بیفته پیش پرده

مبلم میخوام طوسی بردارم که چندتا از کوسناش زردم باشه

متری چند دراومد واست؟راضی هستی ؟جنسش خوب هست؟

گلم من ۲سال ونیم پیش زدم خیلی جنسشون خوبه گرم ونرمن😊😁من بدم میاد ک خشک باشه یامثل سرامیک سردباشه 

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته