2821
2789

بدون گردو چیزی نمیشه درست کن خب

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اصلا بلد نیستم دستور از کتاب دیدم گردو داره من تا حالا نپختم خیلی دوست دارم بپزم زرشک هم باردارم زیر سه ماهم نمیخورم چطوری بپزم میشه یادم بدین

بچه هاگفتن

عزیزم اینو امتحان کن ،

من این روش رو تازه یاد گرفتم ، و عالی شد طعم و مزه کوکوم .همه فک کردن سبزیش فرق میکرده یا چیزی بهش اضافه کردم ، که اینقد طعمش خوب شده .

سبزی فریزی رو بذار یکم یخش باز شه ، تا اونجایی که با پشت قاشق بتونی بازش کنی ، بعد تو ماهیتابه بذار ،با شعله بالا بذار حرارت ببینه ، کلا ۵تا۷ دقیقه ،نذار زیاد آبش کشیده شه ، فقط نصف آبی که پس داده باید بخار شه .

بعد بذار کاملا خنک شه (میتونی تو یخچال بذاری)، حالا دارچین ،نمک ، فلفل ، و پودر گل محمدی و زردچوبه بهش بزن و آرد و تخم مرغ رو هم اضافه کن و خوب هم بزن ، اگر کاهو داشتی تو خونه یک برگشو ریز خورو کن بریز ، اگر دوست داشتی زرشک و گردو هم میتونی اضافه کنی ، بعد سرخش کن .🌮🌮🌮🌯🌯🌯

کوکوتره وپیازچه

عزیزم اگه میخوای کوکو سبزیت فوق العاده خوشمزه و خوش عطر بشه از سبزی کوکویی استفاده نکن .

سبزی کوکویی رنگ کوکوتم تیره میکنه و خوش خوراک نیست . انگار بنظرم طعم سوپ میده .

فقط و فقط از تره پیازچه و درصورت امکان و اگه دوست دارید از کمی هم برگ سیر استفاده کن .

فوق العاده خوشمزه میشه و یه بویی توی خونه میپیچه که حد نداره .

من شوهرم به هیچ وجه کوکو سبزی نمیخورد منکه توی دوران عقدم درست کردم توی رودربایسی خورد رفته بود به خانوادش گعته بود یه کوکویی درست کرده بود یه بویی پیچیده بود . حالا میخوره

صلاااااا

نه تلخ میشه

نه تند میشه

حتی یه سر سوزنم این طعمارو نداره

خیالتون راحت

بینهایت خوشمزه میشه . بوش دیگه از طعمش محشرتره . مادرشوهرم میگه فقط بوی کوکو سبزیای تو هوس انگیزه .

من برای عطر و طعمش تضمین میکنم که عالییییی میشه . هرکس کوکو سبزی دوست نداشته باشه بااین سبزیا دست رد نمیزنه .

فقط تره و برگ پیازچه رو خورد کنید بسته به میزان سبزیتون تخم مرغ بزنید . من برای یه بسته متوسط سبزی که حدودا کمی از نصف پلاستیک فریزر کمتره دوتا تخم مرغ مبزنم با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه .

میتونید چندتا برگ سیر هم خورد کنید . خوده سیر عطر و طعمشو برمیگردونه نزنید.

کاهوریزمیکنن

کوکوتره وپیازچه عزیزم اگه میخوای کوکو سبزیت فوق العاده خوشمزه و خوش عطر بشه از سبزی کوکویی استفاده ...

ممنون خانمی این حتما امتحان میکنم آخه الان سبزی کوکویی خریدم باید بپزم

کوکوتره وپیازچه عزیزم اگه میخوای کوکو سبزیت فوق العاده خوشمزه و خوش عطر بشه از سبزی کوکویی استفاده ...

فقط تره پیازچه نیم کیلو خرد شده کافیه برای سه نفر خودم پسرم شوهرم

2823
2791
2779
2792