2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 56 پست
استارتر عزيز، تو يه موقعيتي اگر تماس مجدد يا پيام ديدي، به روي شوهرت بيار و بگو اين كيه؟ ولي نذار دع ...

چطوری ؟؟بعد حالم بد شد بگم بهش اینا رو فهمیدم ؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم انقدر شل گرفتی و هیچی نگفتی فکر کرده چه زن ساده ای دارم... این نشد زندگی  بهشم بگی حاشا ...

کلا ذاتشون خرابه پدرش ی روز زنش بره جای خانم بلند میکنه دیدن با چشم خودم

کلا ذاتشون خرابه پدرش ی روز زنش بره جای خانم بلند میکنه دیدن با چشم خودم

عزیزم چند بار خیانت کرده؟ چند سالشه؟ شما چند سالته؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
فاصله سنتیتون زیاد بوده. آدمای سن بالا هزار جور مهارت بلدن.

در ضمن از یه خانواده مذهبی هستن پدرشون وقتی صدای دعوای مارو شنید اومد بالا گفت گمشو برو خونه بابات من خودم گفتم بره دنبال ج.... ده ها به تو ربطی نداره هر کاری کرده خودم گفتم. آنقدر من و مامانم ناراحت شدیم نشستم گریه کردم پدرشوهرم از خونه انداخت بیرون من و مامانمو 

زنگ يا پيام ديدي بگو كي بود، زن بود... چرا بايد بهت زنگ بزنه... واي قلبم واي سرم يهو اروم خودتو بند ...

من نمیدونم اگه ما خیانت میکردیم شوهرامون خودشونو آروم مینداختن زمین؟ 

فقط فقط فقط فقط فقط اگه همچین چیزی دیدین از شوهرتون خودتونو به عفریته بازی بزنین آنقدر ساده نگین عیب نداره زندگیمو میکنم اونم ول میکنه نخیر نه اون ول میکنه نه دیگه ازت حساب میبره بدتر میگه مگه دفعه اول چیکار کرد که الانم بکنه. مردا فقط از زنای که عفریته بازی درمیارن از هیچی هم نمیترسن میترسن بزار ازتون حساب ببره بگو میکشمت میرم میخوابم تو زندان که 200 سال دیگه ام مردم به بچه هاشون تعریف کنن چه بلای سرت اومده واسه هزار نفر دیگه ام عبرت بشه به شوخیم که شده بگین گاهی اگه به روشونم نیاوردنم حرفتون میره تو حافظشون 

استارتر يه احتمال ديگه بهت ميدم، چون شوهرت فكر كرده حامله اي، نميتوني رابطه داشته باشي

رفته دنبال اين زنا

سعي كن هر روز يا يك روز در ميون شوهرتو درگير كن، تا ارضا بشه و اصلا فكرش ديگه سمته بيرون از خونه نره، 

بگو نميدونم تو بارداري چم شده