2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 56 پست
دقیقا هر سال ی نفر جدید میبینم کا شرایط طلاق داشتم جدا میشدم باور کنقد باردار شدم اصلا نتونستم خوشحا ...

نظر من بهت اینه اگه واقعا شوهرت خیانت مکرر داره مهریه اتو بذار اجرا یا یه کاری کن که حسابی بیوفته تو استرس کا چه غلطی کرده اگرم نمیتونی بیخیال باش و هیچی نگو چون بی فایده اس و فقط خودت حرص میخوری

با شوهرش صحبت کنه چی بشه حداقل باید یه چشم زهر ازش بگیره بفهمونه بهش که خط قرمزشو عبور کرده وگرنه شو ...

واقعا بعضی مردا ذاتا خیانتکارن تنوع طلبن این وسط فقط خانما قلبشون میشکنه🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا هر سال ی نفر جدید میبینم کا شرایط طلاق داشتم جدا میشدم باور کنقد باردار شدم اصلا نتونستم خوشحا ...

اخیییی عزیزم 😞😞😞😞😞

زهرچشم بگیر .قهرکن چندروز برو . 

چقدرسخته واای

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

عزيزم شوهرتو بيار سمت خودت، هر روز خستش كن، حتما كه نبايد رابطه برقرار بشه، الان اوايل بارداري رابطه برات خطرناكه. به خودت برس ارايش كن لباس خوشگل بپوش، تند تند زنگ بزن برين بيرون

با ی خط دگ ام زنگیدم فکرشو کن شماره ناشناس با عشوه هی گفت الوووو بله جووونم یفرماییید

خوب دیگه این زنا عشوه دارن واقعا زن هستن لوندن مگرنه شوهره میموند سر خونه اش..نمیخوام بگم تقصیر توعه نه شوهرت ایراد داره ولی توام سعی کن لوند باشی زن باشی واقعا عشوه بیای و استقلال داشته باشی وابسته شوهرت نباشی چه مالی چه عاطفی

عزیزم منم مچ شوهرمو گرفتم فقط یه سال ازدواج کردم خونه خودمم شوهرمم گوشیش زنگ خورد صدای زنه رو شنیدم گفت کی میای شوهرمم گفت الان میام وقتی بهش گفتم زد زیرش فوری شماره رو پاک کرد از شانس مادرمم خونمون بود فهمید دعوامون شد بهش گفتم کی بود زنگ زد گفت عبدالله بود گفتم شنیدم صدای زنه رو گفت اشتباه شنیدی گفتم چرا شما رو پاک کردی گفت پاک نکردم گفتم پس کوش شماره که الان زنگ زد دیگه هیچی نتونست بگه منم  جیغ و داد راه انداختم رفتم خونه بابام بعد یه مدت فهمیدم 3 سال خونه مجردی داشته تازه به ماه قبل ازدواجمون پس داده خونرو. شوهرم 42 سالشه من 27

اخیییی عزیزم 😞😞😞😞😞 زهرچشم بگیر .قهرکن چندروز برو .  چقدرسخته واای

قهر کنه بعد دوباره برگرده اونوقت شوهره میگه دو روز قهر کرد باز برگشت این نمیتونه کار خاصی کنه دوباره میره خیانت میکنه...کلا قهر کار مسخره ایه

عزیزم منم مچ شوهرمو گرفتم فقط یه سال ازدواج کردم خونه خودمم شوهرمم گوشیش زنگ خورد صدای زنه رو شنیدم ...

خاک توسرشون اصلا اثن ادمت چرا زن میگیرن وقتی نمی تونن با یکی باشن

استارتر عزيز، تو يه موقعيتي اگر تماس مجدد يا پيام ديدي، به روي شوهرت بيار و بگو اين كيه؟ ولي نذار دعوا پيش بياد، يه جوري بفهمون كه متوجه شدي و الان هم كه بارداري خودتو يهو بزن به غش، اونم هول ميشه ... يكم ناراحتي كن و گريه و .. خلاصه برو درمانگاه و .. 

حروم زاده تا آخر عمرشم حرومزادس یه وقت به سرتون نزنه بخوایین تغیرشون بدین من سنی هم ندارم قیافمم خوبه خیلی به خودم میرسم با شوهرمم همه چی بینمون عالیه ولی چیکار کنم که دیگه اعتمادم نصب بهش کم شده خیلی چشم و گوشش میجنبه خیلی ناراحتم  

عزیزم انقدر شل گرفتی و هیچی نگفتی فکر کرده چه زن ساده ای دارم... این نشد زندگی 

بهشم بگی حاشا میکنه. 

جرا شرایط جدایی نداری؟ چند بار خیانت کرده؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
واقعا بعضی مردا ذاتا خیانتکارن تنوع طلبن این وسط فقط خانما قلبشون میشکنه🤦‍♀️

درسته مردا بی ارزشی خودشونو نشون میدن ولی من از یه دید طبیعی به این قضیه نگاه میکنم خدا مردا رو تنوع طلب آفریده تا نسل بشر اینجوری حفظ بشه ولی زنی میتونه مردشو نگه داره که خط قرمز داره واقعا حد و مرز داره به هر حرفی چشم نمیگه تو سری خور نیست وابسته و آویزون نیست واقعا زن هست و عشوه داره لونده و بلده مرموزه و راحت در دسترس نیست

عزیزم منم مچ شوهرمو گرفتم فقط یه سال ازدواج کردم خونه خودمم شوهرمم گوشیش زنگ خورد صدای زنه رو شنیدم ...

فاصله سنتیتون زیاد بوده. آدمای سن بالا هزار جور مهارت بلدن.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...