2789
عنوان

عاشق دوستمم

986 بازدید | 48 پست

از دوران پیش دانشگاهی عاشق دوستمم  دختره ها...یعنی یه حس خوبی نسبت بهش دارم ...اونم نسبت به من همینجوره . ؟؟؟؟منظورمو متوجه شدین؟؟؟.. همیشه دوس داشتم پیشم باشه خونمون باشه با هم حرف بزنیم بگیم بخندیم ولی نشد که نشد ... 

هنوزم که هنوزه دوسش دارم ولی خب ...

تا حالا کسی مثل من بوده؟؟؟ 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسرخاله شوهرم از وقتی تصادف کرده عاشق پسرهمسایه شده میبردش رستوران براش لباس میخره تازه قربون صدقشم میره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

یا خدا 😐 ینی چی

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یباردوستم میگفت عاشق معلم دین و زندگی دبیرستانمون بوده و شکست عشقی هم خورده  

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

من منظورت  متوجه نشدم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من تا اومدم کسی رو دوس داشته باشم بهم نارو زد، هیچوقت نشد تا آخر باهم بمونیم، حسودی زیاد میکنن دخترا

قربون دهنت.

حالا تنها رفیقم امام حسینِ  

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

دوسش دارم ...یعنی کلا برام فرق داره با بقیه... 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
دوسش دارم ...یعنی کلا برام فرق داره با بقیه... 

عزیزم یکی بزن توگوش خودت تا ازخواب غفلت بیدارشی

من اصلا دوستی ندارم یکی ک بهم نارو زد اونیکی هم با اینک دختر خوبیه ولی عقایدمون فرق داره

منم هیچ دوستی جز اون ندارم ... اونم که الان ۱ماهه جواب پیاما رو تلفنام رو نمیده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز