2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

114 بازدید | 12 پست

من عقدم هنوز. خودم کار میکنم مترجم هستم. ولی کلا وقتایی که پول نیاز داشته باشم و خودم نداشته باشم جونم بالا میاد بخوام از بابام پول بگیرم. کارت حقوقش دست منه همیشه چون خرید جهاز دارم و باهاش خرید میکنم یا چیزای دیگه که لازم داشته باشم. ولی وقتی پولا تموم بشه یعنی من تا بخوام به بابام بگم پول لازم دارم صد بار می میرم و زنده میشم😐 گاهی هم از در مامانم وارد میشم و به مامانم میگم بهش بگه. شوهرم که دیگه هیچی به اون اصلا دلم نمیخواد بگم. خودش چند وقت یبار بهم پول میده ولی خودم نمیگم بهش. انگار غرورم اصلا اجازه نمیده از کسی پول بگیرم. خیلی بدم میاد از این کار، چیکار کنم🙁

Dance me to the end of Love...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب به مامانت بگو . شوهرتم الان که عقدی ولی باهاش حرف بزن بعد از ازدواج ماهیانه یه مبلغ مشخصی رو بزن ...

شوهرم خداییش خودش همیشه برام میریزه

حتی یه مدت که خوابگاه بودم هرماه برام کل خریدام رو انجام میداد می اورد

ولی مثلا اگه یه موقع لازم داشته باشم دوست ندارم بگم بهش

با اینکه میدونم بفهمه ناراحت میشه که نگفتم و خوشحال میشه اگه بگم بهش

Dance me to the end of Love...

الهی ..

عزیزم..‌

من مجردم..

امروز بابام رفت چک پاس کنه .سه تا چک بودن .

بهش گفتم این دو میلیون رو بریز به حسابم .نگام کرد گفت ماشالا ..خرجت بالاس که دختر ..

بعد گفتم ۲۰۰بریز خب 😁

بعد گفتم دو تومن بده بدم به تاکسی لاقل  ..خندید دو تومن بهم داد😂🤪😂😁😅🤣😂

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
خیلی بده حس میکنم طرفمون بدعادت میشه میخوام بعد از اینکه رفتم خونه مون رویه مو تغییر بدم

از همین الان تغییر بده چون طرف دیگه انتظار داره نگی پول بده و وقتی پول مبخوای ازش میگه ای داد بی دادمیخواد سو استفاده کنه و معلوم نیست چه نقشه ای داره.

از شوهرت پول بخواه ولی  وقتی احتیاج داری حتی اگه احتیاج نداری ازش بخواه و پس انداز کن

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
😄😄😄😅😅

😅😁🤣😂انقدر خندیدیم ..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
خیلی باحاله بابات😂

🙊😅😁😍💝