2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم خیلی

172 بازدید | 22 پست

سلام من پسرم ۱۶ سالشه خیلی توپله حرف گوش نمیده تحرکش کمه خونرو ب همه چی ترجیح میده خودشو با خواهر بزرگترش ک ۱۹ سالشه همش مقایسه میکنه ک اون مگه چکار میکنه ک منم بکنم ...برا کار اینداش خیلی نگرانم ک از تنبلیش ضربه نخوره تلاااشش نکنه و چجوری تو این روزگار مخواد زندگیشو بگذرونه خیلی براش مثال اوردم و گفتم ک کار پسر تو زندگیش خیلی مهمه اینکه وزنت بالا باشه مریضی میگیری ..ک ازمایشم داد کلسترولش ۳۰ تا بالا بود خیلی ناراحتم ک چجوری اینو ب جلو ببرم و بخوادک ورزش کنه ...خواهشن اگه کسیو یا کانال کسی میشناسه بهم معرفی کنه  ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزارش  یه ورزش مثل فوتبال . بد مینتون . والیبال .....

یا با خودت هر روز ببرش  دویدن.  بزاریش باشگاه تشویقش کن که همیشه ادامه بده و روغن تو غذا نریز رو برنج روغن نریز غذا چرب نپز.تشویقش کن یه ورزشو که دوست داره انتخاب و ادامه بده بصورت حرفه ای

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
حرف گوش نمیده منم مشکلم همینه  وگرنه من از خداامه

ببین دقیقا اقا پسرتون ب چیا علاقه داره ...بگو اگه کلاس فلان بری یا به این وزن رسیدی در ازاش برات این چیزو میگیرم یا فلان کارو میکنم.این خیییلی تاثیر داره 😂

بزارش  یه ورزش مثل فوتبال . بد مینتون . والیبال ..... یا با خودت هر روز ببرش  دویدن. &nbs ...

قبلا همینکارو کردم تکواندو ژیملاستیک و اینا فرستادمش ولی بد ی مدت خسته میشه میاد بیرون بخاطر پاهاش ک توپله نمیتونس خیلی بهش گفتم بیا با هم بریم بیرون نمیاد  ..و بچه خیلی ساده اییه ..این بدتره خیلی مترسم در اینده ضربه بخوره 

ببین دقیقا اقا پسرتون ب چیا علاقه داره ...بگو اگه کلاس فلان بری یا به این وزن رسیدی در ازاش برات این ...

دقیقا از بااازی گووشی و تی وی و تو خونه 

بهش گفتم اگه وزنتو مثلا ۱۰ کیلو کم کنی برات چی مخرم ولی قبول نمیکنه خیلی عجووله برااش خیلی دوره ک مثلا دوماه س ماه بره ورزش تا ب اون چیزی ک مخواد بهش بدی برسه 

دکتر نمیاد؟؟؟ من 19 سالمه همسن ایشون بودم رفتم باشگاه از 70 و خورده ای شدم 54 رژیم خاصی نداشتم فقط ...

ن دکتر میاد ..ولی براش خیلی سخته ک کم کنه و از شکمش بگذره یا باشگاااه بره 

کسی کانال یا شماره مشاوره نداره ک من بتونم برم و راهنمایی بگیرم