2777
2789
عنوان

کمکم کنید.شب ادراری دخترم

267 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها.دخترم الان 4 سالش تمام میشه ولی شبا دو بار یا سه بار رو تختش جیش میکنه.چیکار کنم دیگه خسته شدم از بس شستم.نصف شب از خوابم بیدار نمیشه ببرمش دستشویی

آخر شب مثانه اش رو خالی کن حتما

ببرش تو دستشویی آب رو باز کن دستشویی کنه

استرس نداره؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیرشو شبا زیر انداز مخصوص بنداز، قبل خواب ببرش دسشویی حتمن، قبل خواب مایعات نده، نصفه شب بیدارش کن ببرش دسشویی

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

ضمن اینکه خ از بجه ها اینجورین، یه وقت سرزنشش نکنی! 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
جدی<<< خدا کنه.شما چطور ترک کردید؟

اره دیگه مامانم شبا یکی دو بار بیدارم میکردم میبردم دسشویی خودم دیگه ترک کردم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
طفلکو خیلی سرزنشش میکنم هم من هم باباش . سعی میکنم دیگه بش چیزی نکم

وای نه! مگه دست خودشو، برادر زاده من تا 6 سالگی اینجور بود، البته اونا زیاد تو خونه شون بحث و دعوا بود! 

نمیدونم.بعضی وقتا فقط جیغ میزنه.شاید

سلام تاپیکتون رو الان دیدم .

بهتون درخواست دوستی در سایت میدم لطفا قبول کنید تا چندتا سوال بپرسم در رابطه با شب ادراری کودک. 

ممنون میشم درخواست دوستی در سایت رو قبول کنید تا در پی‌وی سوال رو بپرسم.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️