2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 45 پست
منم از همین میترسم که برم ازمایش پس فعلا بیخیالش میشم ولی سخته انتظار

خیلیییی سخته وقعا درکت میکنم

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤

سلام منم ۴ روز قبل موعدم بی بی چک زدم هاله انداخت فرداش آز دادم بتا ۱۶۵ بود و باردار بودم ،شما هم برو آز خیال خودتو راحت کن ،به این فکر نکن که ناامید میشی . ان شاء الله که بارداری.

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینو گفتی اشکم اومد خدا از زبونت بشنوه زیاد وقتی نیست که اقدام کردم.چهار ماه هست ولی این چندس ...

شک نکن مثبته جواب آزمایشتو گرفتی به منم بگو خوشحال میشم عزیزم

و خدایی که در این نزدیکی است.....
گلم بی بی چک امروزمههههههه.وای خدا باورم نمیشه

واااایییی مبارکتون باشه چقدر دوست دارم این لحظه رو بزودی ببینم😭😭😭😭😭

۹ماه زیبا و بی خطر در انتظارت باشه بانو تبریک میگم

بدو برو ازمایش خبرشم بده

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
گلم بی بی چک امروزمههههههه.وای خدا باورم نمیشه

وااااای به خدا داشتم امروز بهت فکر میکردم که بالاخره چی شد.مبااااارکه عزیزم خیلی برات خوشحالم دیدی گفتم بارداری وای خداروشکر ایشالله که بارداریه راحتی داشته باشی عزیزم.ببین پسته و عسل نخور نمیزاره جنین به رحم بچسبه.زعفرون و غوره و آبغوره و کرفس و پونه و زرشک و ....چیزهایی که برای الان بده دیگه نخور.به جاش لبنیات بخور.پرتقال بخور.فصل هلو و خربزه نیست وگرنه اونها هم خوبه بخوری

و خدایی که در این نزدیکی است.....
واااایییی مبارکتون باشه چقدر دوست دارم این لحظه رو بزودی ببینم😭😭😭😭😭 ۹ماه زیبا و بی خطر در انتظ ...

ان شاالله عزیزمممم

واقعا این مدت فهمیدم کسایی که انتظار میکشن چقدر سختههه

من قبل یه تاپیک زده بودم که حلوا دارویی

میفروشن این حلوا رو.واسه گرمی رحم و تخمدان هست.به تمام کشور هم ارسال میکنن

من ماه قبل که پریود شدم،این حلوا رو خریدم و خوردم

اول خواست خدا و بعد رعایت هایی که کردم بود

دوست داشتی بگو تا پیج اینستاش رو بهت بدم خودت چک کن ببین چقدرها نتیجه گرفتن با دل امید

ازمایش همون اول صبح رفتم و جواب مثبت بود

روزی خودت به امید خداااا

وااااای به خدا داشتم امروز بهت فکر میکردم که بالاخره چی شد.مبااااارکه عزیزم خیلی برات خوشحالم دیدی گ ...

مرسیییی 

واقعا ممنون بابت امیدی که بهم دادی.خدا هرچی تو دلته بهت بده

چشم حتما رعایت میکنم😘😘

ان شاالله عزیزمممم واقعا این مدت فهمیدم کسایی که انتظار میکشن چقدر سختههه من قبل یه تاپیک زده بودم ...

فداااات امیدوارم بیمه امام رضا و امام زمان باشه نینیتون

واقعا خوشحالم براتون😭😭😭😭😭

بسلامتی بیاد بغلت عزیزدلم

بعله ممنون میشم پیجشو برام بفرستین

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
فداااات امیدوارم بیمه امام رضا و امام زمان باشه نینیتون واقعا خوشحالم براتون😭😭😭😭😭 بسلامتی بیا ...

ادرس پیجش torshshirin_mamani

من این ماه پیاده روی هم میکردم هرشب واسه تخمدانام فعال بشه.یک ساعت

اهل موتور گردی هم بودم با شوهرم.این ماه سوار نشدم چون یه پرستار بازنشسته گفت چون پا باز هست،خوب نیست

بعد شنیده بودم نذر کردن چهل بار خوندن سوره مریم به نیت باردار شدن بقیه.یعنی زمانی که متوجه شدی بارداری بخونی

من حتما واسه شما میخونم

خوشحال میشم شماهم خبر بارداریتو بدی

ادرس پیجش torshshirin_mamani من این ماه پیاده روی هم میکردم هرشب واسه تخمدانام فعال بشه.یک ساعت اه ...

واقعااا ممنونم 

امیدوارم لایق مادرشدن باشم

منم مجبورگ موتور سوار میشم 🤣