2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد

330 بازدید | 28 پست

یه سوپرایز جمع و جور و کم هزینه برا یه مامانی که میخاد شوهرشو سوپرایز کنه و ی نی نی ۴۰ روزه داره پیشنهاد بدیر ممنونم😍😍

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍

کادو؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مبل بادی بخر که روش لم بده  .یا یه استخربادی .وان بادی توی حمام

عزیزم تو خونه ۷۰ متری خودمم جام نمیشه چ برسه ب اینا🤣

کادو؟ 

کادو میخام پیراهن واسش بخرم اما سوپرایز ندارم چون هرسال ی جوری سوپرایزش کردم نمیخام انسال فک کنه بچه باعث شده فراموش کنم

سوپرایز فقط رژ قرمز و.....

😅

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
باید یکی کمکت کنه دست تنها نمیتونی با یه نی نی 40 روزه ...منم 20 ام تولد شوهرم میخوام براش جشن بگیرم ...

نه نمیخام مفصل باشه دوتایی و بی دردسر

کیک بپز با شمع و فشفشه مهمونم دعوت نکن خسته میشی

این کارو قبلا کردم دلم ی چیز جدیدتر میخاد

من ته چین پختم روش را شمع گذاشتم و چندتا بادکنک باد کردم و یک یاد داشت کوچولو. چون کوچولوم کولیک داشت و دست تنها بودم حتی  نتونستم از نت کیک بخرم، ولی شوهرم خیلی خوشحال شد چون باورش نمیشد همین کار را هم بتونم بکنم 

من ته چین پختم روش را شمع گذاشتم و چندتا بادکنک باد کردم و یک یاد داشت کوچولو. چون کوچولوم کولیک داش ...

چه خوووب 😍😍