2777
2789
عنوان

تصمیم آخر

151 بازدید | 10 پست

خانمها من چند بار واسه مشکل شیردهیم تاپیک زدم چند تا دکتر رفتم از جراح و متخصص اطفال و زنان و کلی پماد و دارو و ... امروز دکترم گفت خوب نشد دیگه باید شیرت رو خشک کنیم زخمش خوب شد اماوقتی نی نی خورد دوباره زخم شد و موقع شیردهی درد زیادی دارم طوری که چشمام سیاهی رفت. خیلی غصم گرفته دیگه نمیتونم شیر بدم 😢😢😢شماها اگه راهکاری داریدبفرمایید لطفا

منم وقتی شیر میدادم مثل شما میشدم رفتم داروخانه یه چیزی شبیه سرشیشه شیر اما خیلی نازکتر بهم داد که موقع شیردهی میزاشتم رو سینم و هاله قهوهای سینه رو کلا میگرفت بعد به بچم شیر میدادم . تا زمانی که سینم کاملا خوب بشه استفاده کردم بعد دیگه ازش استفاده نکردم 

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی از محافظ سینه استفاده کنی و لی در کل منم نتونستم به بچم شیر بدم و خیلی ناراحت بودم دکتر دخترم گفت اونقدرها هم که میگن شیر خشک بد نیست و فقط اینو میگن که مادرا به خاطر راحتیش نرن سمتش الان یکسال دخترم شیر خشک می خوره و خداروشکر هیچ مشکلی نداشت و نداره

منم وقتی شیر میدادم مثل شما میشدم رفتم داروخانه یه چیزی شبیه سرشیشه شیر اما خیلی نازکتر بهم داد که م ...

عزیز منظور شمارابط شیردهی هست اونم گرفتم اما بچه نمیتونه بگیرتش و گریه میکنه 

زخم چی هست متوجه نشدم.

زخم روی سینه بهش میگن شقاق بچه میخوره نفسم میره از بس درد دارم سونو هم رفتم گفته بود رگهای خونیت زیاده چیز بدی نشون نداد ولی واقعا دردش خیلی خیلی بده الان بچم 47 روزشه هنوز خوب نشدم😳😳

زخم روی سینه بهش میگن شقاق بچه میخوره نفسم میره از بس درد دارم سونو هم رفتم گفته بود رگهای خونیت زیا ...

اول به فکر خودتون باشید بعد بچه، تازه شیر خشک بهتر هم میشه چیزی نمیشه نگران نباش به فکر خودت باش.