2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظرت میاد پایین

سواله منم هس ی ساله میخوام بخرم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
بنظرت میاد پایین

امکان نداره شاید در حد همین دو سه تومن نوسان داشته باشه اما پایین نمیاد چند وقت پیش ک گرمی 398 بود یه خانمی تاپیک زد و سوال پرسید من رو حساب اطلاعاتی ک از یه شخص مطمئن داشتم گفتم تا عید صد درصد روند صعودی داره و بالاتر میره بعد یه نفر دیگه تو همون تاپیک پرید بمن ک چرا شایعه درست میکنید و همین امثال شما که معلوم نیس هدفتون چیه با این اخبار کذب قیمت رو بالا میبرید و طلا قیمت جهانیش پایین اومده و پایینتر میاد و.... 

الان واقعا دلم میخواس اسمش یادم بود و تگش میکردم اینجا تا ببینه قیمت جدیدو 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥