2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرت میاد پایین

سواله منم هس ی ساله میخوام بخرم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
بنظرت میاد پایین

امکان نداره شاید در حد همین دو سه تومن نوسان داشته باشه اما پایین نمیاد چند وقت پیش ک گرمی 398 بود یه خانمی تاپیک زد و سوال پرسید من رو حساب اطلاعاتی ک از یه شخص مطمئن داشتم گفتم تا عید صد درصد روند صعودی داره و بالاتر میره بعد یه نفر دیگه تو همون تاپیک پرید بمن ک چرا شایعه درست میکنید و همین امثال شما که معلوم نیس هدفتون چیه با این اخبار کذب قیمت رو بالا میبرید و طلا قیمت جهانیش پایین اومده و پایینتر میاد و.... 

الان واقعا دلم میخواس اسمش یادم بود و تگش میکردم اینجا تا ببینه قیمت جدیدو 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
2790
2823
2791
2779
2792